Nieuw 2-daags vak-event: VEG.

Het VEG event (Vak Event Groenten & Fruithelden) komt eraan. VEG. is een activerend event van en voor AGF professionals met een duidelijke focus op gespecialiseerde kanalen: groentespecialist, lokale retailer, foodservice en 'influencers'. Dat zijn de Groente & Fruit helden: oftewel jullie dus!

VEG. vindt plaats op 20 en 21 juni 2018 in Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Op VEG. tref je een plezierige mix aan van demonstraties, workshops, mini seminars en stand. Dit evenement is de opvolger van de AGF Detail beurs. ADN is een van de Founding Partners.

Een eerste keer is altijd spannend en onwennig. Niet alleen voor de partijen die het organiseren en als partner aanwezig zijn op dit nieuwe event, maar ook voor de bezoekers. ADN gaat jou dit jaar, samen met haar partners, over deze ‘koudwatervrees’ heen helpen.

We komen jullie halen!

Hoe, wat, waar, wanneer? Lees hier verder.

ADN op VEG.

ADN staat natuurlijk als een van de Founding Partners ook op VEG. Wij verwelkomen je graag op standnummer 128 en kijken uit naar je komst. Graag tot dan!

Let op! Vergeet niet je vóór 20 juni a.s. te registreren als bezoeker van VEG. Vermeld bij je aanmelding onze unieke registratiecode 706060, want dan is je bezoek aan VEG. gratis.

Klik hier voor de plattegrond van VEG.

Gratis vervoer naar VEG.

Stap in en laat je inspireren

Vak Event Groente & Fruithelden

Registreer voor een gratis bezoek

Vak Event Groente & Fruithelden

Benieuwd naar de locatie?