Studieclubs: wissel met collega-groentespecialisten ervaringen uit

Zit je al een tijdje te twijfelen of je je wil aansluiten bij een groep gelijkgestemde ondernemers om samen met en van elkaar te leren? Dan is nu je kans om daar niet langer mee te wachten.

Meld je aan bij de Studieclub van ADN. Geleid en begeleid door onze deskundige gepassioneerde, gezellige maar ook zeker behulpzame bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders. We proberen dit zo veel mogelijk in de regio te organiseren. De studieclubs worden voor een belangrijk deel gesubsidieerd vanuit ADN (dankzij het Sociaal Fonds), dus voor relatief lage kosten kun je samen met andere collegae heel veel kennis opdoen in een prettige omgeving en sfeer.

Kennis, ideeën en inspiratie

Bij de Studieclub spreek je elkaars taal en leer je van de (inspirerende) ervaringen van collega's en van ADN. De onderwerpen worden per groep op aanvraag samengesteld. Thema’s die langskomen zijn bijvoorbeeld: social media, benchmark, hoe om te gaan met personeel, etc. De Studieclubs zijn bronnen van kennis, ideeën en inspiratie. Zo bouw je aan je netwerk en verbreed je je kennis.

Een ADN Studieclub telt 10 tot maximaal 15 ondernemers en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen. Deelname aan de ADN Studieclubs is exclusief voor ADN-leden.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 273,- ex btw. ADN leden krijgen € 75,- korting. Deelname voor ADN-leden bedraagt dus € 198,- ex btw.

Meer informatie

Wil je meer informatie neem dan even contact op met onze bedrijfsadviseurs Christ Manders, telefoon (06) 13 65 51 60 of Andrea Paffarini, telefoon (06) 82 68 09 18.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de ADN Studieclub, neem dan contact op met ADN of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ja! Ik wil graag vrijblijvend informatie over de ADN Studieclubs

ADN Lidmaatschap!
ADN Lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!