Studieclubs: wissel met collega-groentespecialisten ervaringen uit

Meld je aan bij de Studieclub van ADN. Geleid en begeleid door onze deskundige gepassioneerde en ook zeer behulpzame bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders. We proberen dit zo veel mogelijk in de regio te organiseren. De studieclubs worden voor een belangrijk deel gesubsidieerd vanuit ADN (dankzij het Sociaal Fonds) en zijn vanaf heden dus ook kosteloos.

Kennis, ideeën en inspiratie

Bij de Studieclub spreek je elkaars taal en leer je van de (inspirerende) ervaringen van collega's en van ADN. De onderwerpen worden per groep op aanvraag samengesteld. Thema’s die langskomen zijn bijvoorbeeld: social media, benchmark, hoe om te gaan met personeel, etc. De Studieclubs zijn bronnen van kennis, ideeën en inspiratie. Zo bouw je aan je netwerk en verbreed je je kennis.

Gratis deelname

Een ADN Studieclub telt 10 tot maximaal 15 ondernemers en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen. Deelname aan de ADN Studieclubs is gratis en exclusief voor ADN-leden.

Op dit moment zijn er 4 Studieclubs actief. Binnen deze clubs zijn nog plaatsen beschikbaar.  Bij bredere interesse kan dit verder worden uitgebreid, ook naar andere regio's in het land.

De data voor de 2e bijeenkomst van de Studieclubs zijn als volgt:

 • Woensdag 18 mei (Regio Zwolle)
  Locatie: Postuma AGF,  Manenbergring 2, 8271 RX IJsselmuiden
   
 • Dinsdag 24 mei (Regio Noord)
  Locatie: Boonstra Verswaren, De Losplaats 6, 9321 DC Peize
   
 • Dinsdag 31 mei (Regio Oost)
  Locatie: Rational, Twentepoort West 7, 7609 RD Almelo

De bijeenkomst start uiterlijk om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De bijeenkomst eindigt om uiterlijk 22.00 uur.

Thema van de avond in Den Bosch, IJsselmuiden en Almelo is STUREN OP CIJFERS (vervolg) waarbij de focus komt te liggen op interne communicatie en verbeteren van besteding. Deze avonden worden door onze trainingspartner DQC ingevuld.

Thema van de avond in Peize is ook STUREN OP CIJFERS (start). Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a.: focus op economische situatie, trends, productiviteit. Deze avond wordt ingevuld door onze partner Flow Accountants.

Ben je nog geen deelnemer, maar wil je een keer ervaring opdoen, dan ben je van harte welkom op een van deze bijeenkomsten. Het is wel nodig om je vooraf aan te melden. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Meer informatie

Wil je meer informatie neem dan even contact op met onze bedrijfsadviseurs Christ Manders of Andrea Paffarini. Klik hier voor de contactgegevens.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de ADN Studieclub of een keer een Studieclubavond bezoeken, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ja! Ik meld mij aan voor de ADN Studieclub


Logo ADN Studieclub