Studieclubs: wissel met collega-groentespecialisten ervaringen uit

Zit je al een tijdje te twijfelen of je je wil aansluiten bij een groep gelijkgestemde ondernemers om samen met en van elkaar te leren? Dan is nu je kans om daar niet langer mee te wachten.

Meld je aan bij de Studieclub van ADN. Geleid en begeleid door onze deskundige gepassioneerde, gezellige, maar ook zeker behulpzame bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders. We proberen dit zo veel mogelijk in de regio te organiseren. De studieclubs worden voor een belangrijk deel gesubsidieerd vanuit ADN (dankzij het Sociaal Fonds) en zijn vanaf heden dus ook kosteloos.

Kennis, ideeën en inspiratie

Bij de Studieclub spreek je elkaars taal en leer je van de (inspirerende) ervaringen van collega's en van ADN. De onderwerpen worden per groep op aanvraag samengesteld. Thema’s die langskomen zijn bijvoorbeeld: social media, benchmark, hoe om te gaan met personeel, etc. De Studieclubs zijn bronnen van kennis, ideeën en inspiratie. Zo bouw je aan je netwerk en verbreed je je kennis.

Gratis deelname

Een ADN Studieclub telt 10 tot maximaal 15 ondernemers en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen. Deelname aan de ADN Studieclubs is gratis en exclusief voor ADN-leden.

Meer informatie

Wil je meer informatie neem dan even contact op met onze bedrijfsadviseurs Christ Manders of  Andrea Paffarini. Klik hier voor de contactgegevens.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de ADN Studieclub vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ja! Ik meld mij aan voor de ADN Studieclub


Feestelijk Ver(s)bijzonderen!
Feestelijk Ver(s)bijzonderen!

ADN-event op 10 november bij SVO in Houten. Een avond vol inspiratie voor de feestdagen. Ben jij erbij?

Logo ADN Studieclub