Opperdoezer Ronde; niet zomaar een aardappel

De telersvereniging van de Opperdoezer Ronde en ADN gaan in 2022 samenwerken om de Oer-Hollandse Opperdoezer Ronde meer op het bord van de consument te krijgen.

AGF-specialisten zijn de daadwerkelijke influencers van de Opperdoezer Ronde. Zij kunnen het echte verhaal vertellen: het pure seizoensproduct, de authenticiteit, veelzijdige bereidingswijze en de uitzonderlijke smaak. Maak gebruik van deze unieke verkoopeigenschappen van de Opperdoezer Ronde.

De echte waarde van de Opperdoezer Ronde is geactualiseerd op basis van consumenten-, markt- en trendonderzoek. Vanuit de verschillende invalshoeken blijkt dat aandacht voor pure, lokale seizoensproducten en ambacht een (groeiende) trigger is tot aankoop.

De Opperdoezer Ronde past geheel bij dit gedachtegoed. De nieuwe herkenbare look-and-feel straalt dit uit en zorgt ervoor dat de Opperdoezer Ronde opvalt in het schap. Het benadrukt bovendien het unieke nostalgische karakter en de kwaliteit van de Opperdoezer Ronde. Alles gecombineerd; een verrijking met waardige seizoensbeleving binnen jouw aardappelschap!

Op deze pagina kom je alles te weten over deze ambachtelijke en karakteristieke Nederlandse aardappel!