ADN Risk, zodat je verder kunt met ondernemen

Wil je niet veel tijd kwijt zijn aan verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken, maar wel zeker weten dat je niet teveel betaalt? Schakel dan de specialisten van ADN Risk in.

Voordeel voor ADN-leden

Inschatten waar kansen liggen en wat de risico’s zijn is een dagelijkse bezigheid voor een ondernemer. Voor de handel gaat dat eigenlijk vanzelf, maar bij risico’s als schade door brand, vandalisme of een zieke medewerker staan de meeste ondernemer niet vaak stil. Toch kunnen deze risico’s minstens zo bedreigend zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf.

Kennis van de branche

Het is verstandig om voor deze zaken een specialist in te schakelen. ADN-leden kunnen hiervoor bij ADN Risk terecht. De adviseurs van ADN Risk weten als geen ander wat er speelt binnen de bloemisten branche. Zij komen al jaren bij ADN en de ADN-leden over de vloer en hebben verzekeringen en andere producten ontwikkeld die naadloos aansluiten op de kenmerken van de groentespecialist en zijn winkel.

Persoonlijk

Wij leven in een online-wereld. Handig, maar ADN Risk hecht juist veel waarde aan persoonlijk contact. Zij komen dan ook graag bij je langs voor een kennismaking en inventarisatie van jouw wensen. Hierbij houden zij je huidige verzekeringen tegen het licht en brengen zij jouw belangen in kaart.

Proactief

Verzekeren gaat verder dan het afdekken van risico's. ADN Risk leunt niet achterover na het afsluiten van een polis. Zij signaleren nieuwe trends in onze branche en stellen zich proactief op bij veranderingen in de regelgeving. Ook buiten de financiële wereld onderhouden zij een netwerk aan contacten. Zo kunnen zij je op tal van gebieden (of het nu gaat om juridisch advies of beveiliging) snel met de juiste mensen in contact brengen.

Adequaat

Brand, diefstal, waterschade? Het zijn situaties waarin de emoties vaak hoog oplopen. En terecht. Je winkel zal maar onder water staan. Op ADN Risk kun je rekenen. Door hun jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de branche kunnen zij snel en adequaat reageren bij calamiteiten. Snel optreden, efficiënt afhandelen. Daar tekenen zij voor.

Jezelf, je medewerkers of jouw bedrijf

Of het nu gaat om jezelf, je medewerkers of jouw bedrijf, de adviseurs van ADN Risk helpen je graag om de risico’s in kaart te brengen, te verminderen en waar gewenst te verzekeren.

Meer informatie

Meer weten? Kijk eens op de website van ADN Risk, bel met (030) 284 86 13 of vul je gegevens hieronder in. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over ADN Risk

ADN ZorgPortaal
ADN ZorgPortaal

Geen gedoe meer met verzuim