STAP – Basis

In de basisanalyse kijken we naar je winkelformule (incl. financiële resultaten), de klantervaringen (via mysteryshoppers) en je verzorgingsgebied (hoeveel en welke klanten zijn aanwezig?). Van de inzichten uit de analyses maken we een rapport en stellen we samen met jou een plan van aanpak voor groei op. Klik hier voor meer info.

STAP – Positionering

Na deelname aan ‘STAP – Basis’ bestaat de mogelijkheid tot deelname aan ‘STAP – Positionering’. Dit programma zoomt in op de positionering van je winkel. Centraal daarbij staat een analyse van je verzorgingsgebied en klanten met daarbij een vertaalslag naar de activiteiten van jouw winkel. Klik hier voor meer info.

STAP - Teams

Samen met jouw team bepaal je het succes van jouw bedrijf. Daarom heeft ADN STAP Teams ontwikkeld. STAP Teams maakt een analyse van de samenwerking tussen jou en je medewerkers. Daarnaast brengen we binnen dit programma alle (wettelijke) zaken in kaart die te maken hebben met goed werkgeverschap. Op basis van de uitkomsten gaan we, samen met jou, kijken waar ADN je kan ondersteunen. Klik hier voor meer info.

Strategische Analyse & Plan
Strategische Analyse & Plan

Bekijk hier de folder STAP