E-learning Hygiënecode AGF Detailhandel

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandeld in Nederland moet zich houden aan de HACCP-regels. Of je nou een groente- en fruitspeciaalzaak hebt of dat je AGF-producten aanbiedt in een marktkraam, je dient je aan een aantal eisen te houden. Deze eisen zijn voor de AGF Detailhandel omschreven in een hygiënecode. In deze E-learning wordt na een korte introductie de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de Hygiënecode AGF Detailhandel op praktische wijze uitgelegd.

Doel

Het doel van de E-learning is: kennis en inzicht geven in de vernieuwde hygiënecode voor de AGF-detailhandel. Hierin zijn de volgende leerdoelen omschreven:

  • Het belang benoemen van veilig werken met voedsel. 
  • De mogelijke gevaren herkennen en weten wat je kunt doen om ze te voorkomen.
  • Uitleggen wat HACCP is en hoe het werkt.
  • Aangeven welke basisregels gelden in de AGF-detailhandel.
  • De belangrijke kritische punten bij verschillende processen (inkoop en ontvangst, opslag, bewerken, bereiden, verpakken, bewaren, verkoop) benoemen.

De E-learning trainingen zijn per stuk af te nemen. Als je jezelf inschrijft voor de E-learning training, ontvang je binnen enkele dagen een code waarmee je de training op elk gewenst moment kan volgen. Je betaalt direct of ontvangt de factuur per e-mail.

Investering

Deze training bieden we aan voor € 19,50 per deelnemer (ex. BTW). (Niet-leden betalen €25,- per deelnemer ex. BTW). Wil je deze training volgen? Vul dan onderstaand formulier in.

ADN E-learning Hygiënecode

Inhoud:

  • Voedselveiligheid en besmettingsgevaren
  • HACCP-introductie
  • Persoonlijke hygiëne
  • Bedrijfsinrichting
  • Processen (inkoop en ontvangst, opslag, bewerken, bereiden, verpakken, bewaren, verkoop)

ADN Trainingsprogramma