Training Hygiënecode AGF-detailhandel
De nieuwe Hygiënecode komt er aan. Een uitstekend moment om daar binnen jouw bedrijf (opnieuw) alle aandacht aan te geven. Voedselveiligheid is tenslotte een essentieel onderdeel van jouw bedrijfsvoering. ADN verzorgt samen met partner Normec Foodcare trainingen waarin alle onderdelen van de nieuwe code worden behandeld en uitgelegd. Schrijf je nu in!

Trainingen rondom hygiëne

ADN heeft de afgelopen periode hard gewerkt om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor de nieuwe Hygiënecode voor de AGF Detailhandel. ADN is codehouder en daarmee verantwoordelijk voor het actueel houden van de code. Met de nieuwe code wordt volop ingezet op hygiëne en voedselveiligheid in de branche. ADN heeft voor deze mooie ambitie in Normec Foodcare een uitstekende partner gevonden.

Met Normec Foodcare als partner verzorgen we trainingen voor de nieuwe Hygiënecode, maar besteden we ook aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

Aanbod trainingen:

Let op! Wij adviseren om eerst de E-learning training te volgen, zodat je optimaal voorbereid aan de training Hygiënecode kan beginnen. De training Hygiënecode vormt, samen met de E-learning, de perfecte basis om zelf met hygiëne en voedselveiligheid aan de slag te gaan in je winkel.


Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


2021

ADN Kalender

  • Alles
  • Campagne
  • Event
  • Training/workshop
2021
2022
2019
2020
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december