Aan de slag met HACCP


ADN werkt samen met Normec Foodcare als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. ADN is codehouder van de Hygiënecode AGF en daarmee verantwoordelijk voor het actueel houden van de code. Afgelopen jaren heeft ADN hard gewerkt om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor de nieuwe Hygiënecode voor de AGF Detailhandel. Met deze nieuwe code gaan we volop inzetten op hygiëne en voedselveiligheid in de branche. ADN heeft voor deze mooie ambitie in Normec een uitstekende partner gevonden.

ADN gaat je helpen!

Hoe staat het met de hygiëne en voedselveiligheid in jouw winkel? Ben jij op de hoogte van de komende veranderingen in de Hygiënecode?


ADN gaat je samen met Normec Foodcare ondersteunen om serieus werk te maken van hygiëne. Dat begint met goede voorlichting en uitleg over de nieuwe Hygiënecode. Hiervoor gaan we trainingen verzorgen. Daarnaast kunnen we je persoonlijk ondersteunen met winkelbezoeken, inspecties en monsternames. De deelnemende bedrijven die alles op orde hebben, zullen worden beloond met een certificaat en tevens worden vrijgesteld van NVWA-controles. 


Zorg dat jij op tijd voldoet aan de nieuwe Hygiënecode voor de AGF Detailhandel! ADN en Normec Foodcare bieden hiervoor onderstaande diensten:

ADN HACCP: voedselveiligheid en hygiëne

Trainingen
Rondom hygiëne
Inspectie
Inspectie
Monsternamepakket
Alles onder controle: schoon en veilig

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Relevante artikelen

Bereid je voor op de nieuwe hygiënecode!

Bereid je voor op de nieuwe hygiënecode!

Bereid je voor op de nieuwe hygiënecode!
Training Hygiënecode voor AGF-detailhandel

Training Hygiënecode voor AGF-detailhandel

ADN gaat je helpen, samen met Normec Foodcare, om aan de nieuwe Hygiënecode te voldoen.
ADN voert lobby voor afschaffing Skal certificering

ADN voert lobby voor afschaffing Skal certificering

Eerder hebben we bericht over het feit dat er vanaf 1 januari 2021 een Skal certificering nodig is wanneer een kleine speciaalzaak (onverpakte) biologische producten verkoopt of deze verwerkt en/of zelf verpakt.