• Promotie

Exclusief voor ADN leden! ADN Mysteryshopping

Hoe ervaren je klanten jouw winkel? Worden zij voldoende verleid om te kopen? Hoe worden ze geholpen? En belangrijker nog, bevelen ze jouw winkel(s) aan bij vrienden en familie? Het antwoord op deze vragen is ADN Mysteryshopping.

ADN Mysteryshopping

ADN biedt i.s.m. DQC tegen aantrekkelijke voorwaarden het inzetten van een mysteryshopper aan. Een mysteryshopper is een professional, die bedrijven beoordeelt op vooraf vastgestelde punten. ADN werkt met een standaard beoordelingslijst waarbij onder andere de winkeluitstraling, het verkoopgesprek en de aankoop (inclusief kwaliteit ervan) worden beoordeeld. Aan deze lijst kunnen uiteraard jouw eigen wensen/behoeftes worden toegevoegd, zodat je een goed beeld krijgt van jouw winkel(s). Door de ogen van jouw klant.

ADN aanbod

ADN biedt een aantrekkelijk totaalpakket aan:

  • 2 Mysteryshopperbezoeken per winkel.
  • Professionele rapportage.
  • Persoonlijke toelichting van de uitkomsten bij jou op locatie.

De kosten voor dit totaalpakket bedragen € 197,50 (exclusief BTW, exclusief reiskosten voor het bespreken van het rapport (€ 0,23/per kilometer) en exclusief het bedrag van de aankoop).

Meer informatie

ADN Mysteryshopping wordt uitgevoerd in samenwerking met mkb mysteryshopping. Kijk voor meer informatie op de website.

Wil jij gebruik maken van dit aanbod? Meld je dan hieronder aan.

Ja! We maken graag gebruik van het totaalpakket ADN Mysteryshopping

Met het invullen van dit formulier, machtig je ADN de bijdrage voor ADN Mysteryshopping van het bij ADN bekende IBAN-rekeningnummer te incasseren.

ADN Ondernemerscoaching: bouwen aan jouw bedrijf

Een professionele blik

ADN Marketing

Zet jouw bedrijf lokaal (nog) beter op de kaart