• Promotie

ADN Marketing: zet jouw bedrijf lokaal (nog) beter op de kaart

Bij ADN Marketing kan je terecht voor al je marketingvragen! Van advies voor leuke (passende) acties tot creatie. Je regelt er bijvoorbeeld snel en makkelijk een advertentie voor in de lokale kranten, bestelt er posters of ander drukwerk waarmee je in je winkel inhaakt op de seizoenen, of bestelt er een huis-aan-huis verspreiding rondom jouw winkel.

Advies op maat…..

ADN Marketing adviseert over de inzet van de juiste marketingmaterialen. Een flyer, een advertentie, een campagne op Facebook of wat anders; het zijn allemaal middelen en geen doelen op zich. Aan de hand van jouw doelen denken we mee welke boodschap, stijl en middelen het meest efficiënt en effectief zijn, passend bij jouw winkel en klantgroep! We zorgen dat het in alle uitingen terugkomt, zodat je het hele jaar door herkenbaar bent voor klanten.

….Of alleen een poster?

Maar ook voor een losse flyer, advertentie, poster, vlag of andere promotiematerialen kan je bij ons terecht. Wij kunnen de opmaak verzorgen en het drukwerk. We beloven je gemak en een scherpe prijs!

Abonnement

Daarnaast zijn er voor ADN-leden abonnementen ontwikkeld, waarmee je voor een heel jaar wordt ontzorgd op het gebied van marketing. Voor een vaste prijs per maand, ontvang je op meerdere momenten een promotiepakket, afgestemd op de feestdagen/seizoenen en passend bij jouw winkel.

Kennismaken?

Wil je vrijblijvend kennismaken met ADN Marketing of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en ADN Marketing neemt z.s.m. contact met je op. Kijk voor het volledige aanbod op www.adnmarketing.nl.

ADN Marketing wordt uitgevoerd door Trainews Media - Telefoon 0113 - 70 02 02 - E-mail support@trainews.nl

Ja! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over ADN Marketing

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!