• Promotie

Exclusief voor ADN-leden! ADN Receptenboek voor de Kerst

Dat het een bijzondere Kerst zal worden staat wel vast. Een Kerst die door de meeste mensen thuis gevierd zal worden. Voor de groentespecialist dé kans en uitdaging om de consument te bedienen, te inspireren en enthousiast te maken voor het thuisdiner.

ADN helpt jou daarbij, in samenwerking met de Vrienden en partners. Dat doen we door een exclusief receptenboek, met bijzondere gerechten die jij in je winkel kunt maken en verkopen.
Direct aan de slag

Het receptenboekje ontvang je samen met het ADN Magazine, die eind november bij je op de mat valt. Digitaal is het receptenboekje nu al voor je beschikbaar. Je kunt ‘m downloaden, zodat je alvast aan de slag kan om de recepten uit te proberen en je klanten er kennis mee te laten maken.

Daarnaast hebben we de recepten ook omgezet naar consumentenrecepten, die je kunt verspreiden onder je klanten. Op die manier kun je je klanten inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan. Al met al dus mooie kansen op extra omzet.

Gekoppeld aan het receptenboekje hebben we de volgende ledenservices:

  • Laat je recepten drukken en deel ze uit in de winkel. Bekijk hier de aanbieding van ADN Marketing
  • Om de kerstrecepten onder jouw klanten te promoten, biedt ADN je een video om in te zetten op social media (te voorzien van je eigen bedrijfsgegevens. Bekijk hier het aanbod.
  • Zorg voor een passende verpakking. Bekijk hier het aanbod van Driepak.

Speciale Kerstaanbieding ADN Marketing

Verspreid receptenflyers onder jouw klanten tegen speciaal ledentarief!

ADN Video

Inspireer je klanten met een filmpje om naar je winkel te komen voor de lekkerste kerstgerechten.

Goede en mooie verpakking is essentieel in de presentatie

Kijk wat Driepak Verpakkingen voor je kan betekenen