• Promotie

ADN drukwerk en promotiemateriaal

Drukwerk en promotiemateriaal kost best een hoop tijd en geld. Als je dit goed wilt doen. Via ADN bespaar je gemiddeld zo’n 25% op de kosten hiervan.

Door centrale inkoop via ons kunnen wij deze korting bieden aan leden.

Het gaat om het ontwikkelen en produceren van drukwerk en ander promotiemateriaal, p.o.s. materiaal, reclameborden en digitale prijskaartsystemen. Hiervoor heb je contact met één aanspreekpunt, wel zo overzichtelijk.


38% korting op advertenties in lokale h-a-h-krant

ADN leden kunnen voordelig adverteren in de lokale krant. ADN heeft hiervoor een samenwerking gesloten met de Persgroep Nederland. Groente- en fruitspecialisten krijgen daardoor 38% korting op het advertentietarief van de huis-aan-huiskranten van Persgroep Nederland.

Huis-aan-huiskranten zijn nog altijd een uitstekende manier om potentiële klanten te bereiken. Onderzoek toont aan dat klanten van groente- en fruitspeciaalzaken graag lokale kranten lezen. Persgroep Nederland heeft met haar huis-aan-huiskranten een vrijwel landelijke dekking (m.u.v. Friesland en Limburg*). Er is dus ongetwijfeld een krant bij jou in de buurt waarin je met korting kunt adverteren.

Hoe gaat het in zijn werk?

ADN Marketing verzorgt de plaatsing van de advertenties. Let op! Om de korting te ontvangen dienen plaatsingen altijd te lopen via ADN Marketing. Eventueel kan ADN Marketing ook de advertentie voor je opmaken (opmaakkosten bedragen
€ 33,50 per uur).

Voor meer info of bij interesse kan je contact opnemen met ADN of onderstaand formulier invullen.

* Neem voor mogelijkheden in Limburg en Friesland contact op met ADN Marketing.

Ja! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over goedkoop adverteren in de huis-aan-huis-kranten van de Persgroep Nederland

Mede mogelijk gemaakt door:

ADN Marketing

Zet jouw bedrijf lokaal (nog) beter op de kaart

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!