• Promotie

ADN Marketing: zet jouw bedrijf lokaal (nog) beter op de kaart

Op basis van een laag uurtarief of in de vorm van aantrekkelijke abonnementen helpt ADN Marketing jou bij het bereiken van jouw (potentiële) klanten.

ADN Marketing stelt samen met jou vast welke promoties het beste passen bij jouw winkel en doelgroep. Vervolgens wordt een marketingplan opgesteld voor het komende jaar en ondersteunt ADN Marketing in de uitvoering ervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een ludieke actie, het ontwerpen en verspreiden van een flyer, het plaatsen (met korting) van advertenties in de lokale bladen of het inzetten van promotieteams bij jou in het centrum.

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou op locatie, kan je met ADN Marketing overleggen wat je wensen/behoeftes zijn. Op basis daarvan doet ADN Marketing je een voorstel. Spreekt het voorstel je aan, dan kunnen wij het voorstel uitvoeren. Hiervoor zijn drie pakketten:

  • 3-uur marketingondersteuning per maand (kosten: € 100,- /maand)
  • 6-uur marketingondersteuning per maand (kosten: € 190,- /maand)
  • 10-uur marketingondersteuning per maand (kosten: € 290,- /maand)
  • Losse uren á € 33,50 /uur

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken met ADN Marketing of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en ADN Marketing neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over ADN Marketing

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

Marketing- en communicatieplan

Een goede aanpak begint bij een goed plan.