• Vakmanschap

Uitnodiging ADN Livestream Event 20 april: ‘Ver(s)bijzonderen’

Nederland zit nog steeds in een lockdown. Hoe gaan we ervoor zorgen dat mensen voor de lekkerste recepten en (gemaks)maaltijden naar de groentespecialist komen? ADN gaat daar het antwoord op geven en organiseert hiervoor, samen met de Vrienden van ADN, op:

dinsdag 20 april van 19.00 - 21.00 uur een uniek livestream event om je te inspireren. Het thema van de avond is ‘Ver(s)bijzonderen’. Noteer 20 april in je agenda en mis het niet!
Stel hier alvast een herinnering in.


In het filmpje hieronder nodigen Renate en Tim je uit om te kijken en geven zij een hint over wat er zoal op het menu staat tijdens deze avond. Stel een herinnering in, zodat je niets hoeft te missen!


Programma

Het livestream event is te volgen via het Facebook-kanaal en het YouTube-kanaal van ADN (via deze link). Vanuit je ‘luie stoel’ kan je kijken naar twee demonstrateurs die diverse recepturen bereiden, waarbij het accent ligt op gezond en gemak. Dit alles gebeurt in de professionele demoruimte bij 'gastheer' Rational.

We pakken uit met speciale voorjaar/zomer recepten en tips voor nog meer inspiratie. Tussendoor is er ruimte om vragen te stellen en zal ADN een toelichting geven op de nieuwe Hygiënecode en het STAP-programma.

Opnames

De demonstraties worden opgenomen en komen enkele dagen na het event beschikbaar. Ook de recepten zijn na het event gratis beschikbaar voor ADN-leden, zodat je er ook zelf lekker mee aan de slag kan.

Mede mogelijk gemaakt door:

Noteer 20 april in je agenda en mis het niet!

Makkelijk te volgen via ons Facebook en YouTube-kanaal. Stel alvast een herinnering in.