• Ontwikkeling

Workshops voor medewerkers

De medewerkers zijn meestal het gezicht en hét aanspreekpunt voor de klant: ze zijn niet alleen verkopers maar tevens adviseurs en jouw visitekaartje. Goede verkopers(sters) zijn dus erg belangrijk in de winkel. Daarom spreken wij ook niet van personeel maar van medewerkers en biedt ADN sinds dit jaar workshops voor medewerkers aan.

Je medewerkers werken mee aan het succes van de winkel. Zij zorgen dat de klant blij is over zijn aankoop of met het advies dat hij/zij heeft gekregen. Omdat we dikwijls te maken hebben met mensen die, of al heel lang in het vak zitten, of erg jong zijn of alles wat daartussen ligt, hebben we als ADN een kans gecreëerd om de medewerkers nòg beter te maken.

Workshop verkoopgesprek: 'Anders nog (n)iets?'

We kennen het allemaal. Medewerkers die het standaard riedeltje doen in de winkel. In de supermarkt staat het bij de kassières zelfs op het beeldscherm aangegeven wat ze moeten zeggen. Dit leidt ertoe dat er correct wordt gehandeld, maar binnen onze speciaalzaken streven we toch meer na dan alleen maar ‘correct’. De dooddoener ‘anders nog iets?’ is hier een mooi voorbeeld van. Dit is ook in veel speciaalzaken vaak te horen…. Met de verkeerde toon erbij kan het al snel door de klant worden opgevat als: ‘anders hoeft u zeker niets meer, want ik was net even met wat anders bezig toen u de winkel in kwam, en dat stoort toch wel behoorlijk’. Dit kan anders.
Tijdens de workshop Verkoopgesprek worden diverse gesprekstechnieken besproken en geoefend, worden voorbeelden gegeven hoe je de service in je winkel nog verder kunt verbeteren, bijvoorbeeld door je klanten te verrassen. Alle deelnemers weten aan het eind van de avond hoe zij kunnen inspelen op onbewust koopgedrag van de klant. Zij kunnen dit al de volgende dag in praktijk brengen.

Data workshops 'Anders nog (n)iets?'


2-10-2018
Verkoopgesprek, locatie: Postuma, IJsselmuiden

23-10-2018 Verkoopgesprek, locatie: Willem Dijk, Enschede (was bij Rational, maar locatie is verplaatst naar Willem Dijk)

31-10-2018 Verkoopgesprek, locatie: Van Aarle, Schijndel (volgeboekt)

6-11-2018 Verkoopgesprek, locatie: Liefting, Heiloo

13-11-2018 Verkoopgesprek, locatie: VersAlert, Utrecht

20-11-2018 Verkoopgesprek, locatie: Boonstra Verswaren, Peize (was 30-10-2018, maar is verzet naar november)

22-11-2018 Verkoopgesprek, locatie: Van Aarle, Schijndel (extra avond, bijna volgeboekt, nog zes plekken over!)

Tijd van aanvang: 19:30 uur. Eindtijd kan wisselen, rond 22:00 uur.
Kosten: € 100,- ex btw per bedrijf (deelname 1 tot maximaal 5 medewerkers per bedrijf). ADN leden krijgen € 25,- korting.

Meld je medewerkers hieronder aan of neem contact op met ADN: (070) 351 21 06 of per mail: info@agfdetailhandel.nl.

Ja! Ik meld me/ons aan voor de workshop voor medewerkers

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

Groenteman met ster

Bezoek de site voor meer informatie over Groenteman met Ster