• Ontwikkeling

ADN Studieclubs: leren van en met elkaar

Praktische informatie uitwisselen met gelijkgestemde ondernemers, dat is een voornaam doel van de ADN Studieclub. Bij de Studieclub spreek je elkaars taal en leer je van de (inspirerende) ervaringen van collega's en van ADN. De onderwerpen worden per groep op aanvraag samengesteld. Thema’s die langskomen zijn bijvoorbeeld: social media, benchmark, hoe om te gaan met personeel, etc. De Studieclubs zijn bronnen van kennis, ideeën en inspiratie. Zo bouw je aan je netwerk en verbreed je je kennis.

Een ADN Studieclub telt 10 tot maximaal 15 ondernemers en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen. Er zijn momenteel op acht plaatsen in Nederland Studieclubs georganiseerd. Zo zit er altijd wel een Studieclub bij jou in de buurt! Als er meer deelnemers bij komen, is uitbreiding uiteraard mogelijk. Deelname aan de ADN Studieclubs is exclusief voor ADN leden.

Thema's en planning

Studieclubbijeenkomsten voor ondernemers 2018: voor een overzicht van alle data, thema's en locaties, klik hier. Wil je meer informatie neem dan even contact op met onze bedrijfsadviseurs Christ Manders, telefoon (06) 13 65 51 60 of Andrea Paffarini, telefoon (06) 82 68 09 18.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 273,- ex btw. ADN leden krijgen € 75,- korting. Deelname voor ADN leden bedraagt dus € 198,- ex btw.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de ADN Studieclub, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ik heb interesse in ADN Studieclubs

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

ADN Studieclubs data & locaties

Ook van en met elkaar leren?

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!