• Ontwikkeling

ADN Studieclubs: leren van en met elkaar

Praktische informatie uitwisselen met gelijkgestemde ondernemers, dat is een voornaam doel van de ADN Studieclub. Bij de Studieclub spreek je elkaars taal en leer je van de (inspirerende) ervaringen van collega's en van ADN. De onderwerpen worden per groep op aanvraag samengesteld. Thema’s die langskomen zijn bijvoorbeeld: social media, benchmark, hoe om te gaan met personeel, etc. De Studieclubs zijn bronnen van kennis, ideeën en inspiratie. Zo bouw je aan je netwerk en verbreed je, je kennis.

Een ADN Studieclub telt 10 tot maximaal 15 ondernemers en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen. Er zijn momenteel op acht plaatsen in Nederland Studieclubs georganiseerd. Zo zit er altijd wel een Studieclub bij jou in de buurt! Als er meer deelnemers bij komen, is uitbreiding uiteraard mogelijk. Deelname aan de ADN Studieclubs is exclusief voor ADN leden.

Thema's en planning

Studieclubbijeenkomsten voor ondernemers 2018:
Thema 1 (februari/maart) : Sturen op cijfers; Rendement
Thema 2 (medio april/mei afhankelijk van Pasen): Inspiratie BBQ (product centraal)
Thema 3 (medio september): Motiveren medewerkers/sfeer/ladder naar succes
Thema 4 (medio oktober, 1e week november): Inspiratie Kerst (product centraal)

Data en locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wil je meer informatie neem dan even contact op met bedrijfsadviseur Andrea Paffarini, telefoon (06) 82 68 09 18.

Deelname
De kosten voor deelname bedragen € 198,- per jaar (ex BTW). Doe je ook mee aan Groenteman met Ster, dan is jouw deelname volledig gratis! Als je interesse hebt om deel te nemen aan de Studieclub, neem contact op met ADN.

Ik heb interesse in ADN Studieclubs

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!