• Ondernemen

Hulp bij de RI&E

Het uitvoeren van de online RI&E is in principe goed zelf te doen, maar het opstellen van de RI&E kan, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je bedrijf, best veel werk zijn. Zeker de eerste keer dat je ermee aan de slag gaat. Wil je daarbij geholpen worden? Sluit dan een RI&E-abonnement af bij ADN Risk. Dat kost je € 250,- per jaar en geeft je de garantie dat je aan alle wettelijke eisen voldoet.

De looptijd van het abonnement is drie jaar. Na aanmelding komt de veiligheidskundige van ADN Risk langs en stelt de RI&E met het bijbehorende plan van aanpak op. Om de RI&E actueel te houden, krijg je in het 2e en 3e jaar het verzoek om het Plan van Aanpak op te sturen naar ADN Risk, en zullen zij deze beoordelen. Tevens krijg je advies over eventuele wijzigingen of aanpassingen. Wanneer je binnen die 3 jaar gaat verbouwen of verhuizen naar een andere locatie, komt de veiligheidskundige opnieuw langs om de RI&E op te stellen. Zo blijft jouw RI&E actueel!

Meer informatie

Wil je meer weten over het RI&E-abonnement, kijk dan op de website van ADN ZorgPortaal. Je kunt ook contact opnemen met de medewerkers van ADN Risk, (030) 284 86 13 of risk@agfdetailhandel.nl

RI&E zelf uitvoeren?

Vraag de online RI&E aan

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!