• Ondernemen

ADN Risk, zodat je verder kunt met ondernemen

Wil je niet veel tijd kwijt zijn aan verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken, maar wel zeker weten dat je niet teveel betaalt? Schakel dan de specialisten van ADN Risk in.

Als de adviseurs van ADN Risk langskomen, starten ze met een Risicoscan. Daarmee maken ze inzichtelijk wat je kunt doen om de kans op schade te verkleinen en controleren ze of je voldoet aan de eisen van de wet en de verzekeraars. Dat inzicht hebben ze nodig om een goed advies te geven over je (huidige) verzekeringen en om te berekenen wat je kunt besparen. Krijg je te maken met schade dan staat jouw vaste contactpersoon klaar om de schadeafhandeling voor jou te regelen.

Verdien je lidmaatschap terug

ADN Risk heeft afspraken gemaakt met verzekeraars waardoor het mogelijk is om de dekking van verzekeringen af te stemmen op de kenmerken van onze groente- en fruitbranche. Bovendien krijgen ADN leden korting op de premie. Een eenvoudige manier om je lidmaatschap terug te verdienen! En de Risicoscan kost normaal € 500,- maar is gratis voor leden van ADN.

Meer informatie

Meer weten? Kijk eens op de site van ADN Risk of vul je gegevens hieronder in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ja! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over de diensten van VBW Risk

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!