Voorjaarsactie Schulp wederom zeer succesvol

Voorjaarsactie Schulp wederom zeer succesvol

4 mei 2018

Sinds begin mei is de voorjaarsactie van Schulp weer volop verkrijgbaar in de speciaalzaken. Onder de naam ‘Rondje van Schulp’ worden in een fraaie transparante koker verschillende smaakvarianten aangeboden in combinatie met een gratis Schulp sapglas. Onder meer bij De Echte Groenteman Ronnie Weegink in Hengelo. Ronnie is enthousiast over de actie en doet al een paar jaar mee: "ik begon een paar jaar geleden met 20 stuks en nu verkoop ik een hele pallet. Het levert extra omzet op met bijvoorbeeld Moederdag".

Verkoopadviseur Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen licht toe dat hij onderweg veel enthousiaste reacties krijgt van de ondernemers:

"Het wordt gezien als een risicoloos artikel waarbij consumenten op doeltreffende wijze kennismaken met Schulp sappen, dan wel met nieuwe smaakvarianten. Dit bevordert herhaalaankopen, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert."

Ronnie is ook zeer te spreken over de verrijdbare presentatiemogelijkheid:

"De houten voorraadkist waarop de Rondjes van Schulp gepresenteerd staan trekt ook passanten in ons overdekte winkelcentrum zorgt zo voor extra omzet."

Het ‘Rondje van Schulp’ is ook verkrijgbaar als biologische variant. Ook voor ‘Biologisch Rondje van Schulp’ geldt dat deze nog zeer beperkt verkrijgbaar zijn dus informeer bij Schulp Vruchtensappen naar de beschikbaarheid.

Op de foto: Ronnie en Marjolein van DEG Ronnie Weegink in Hengelo.