Ontwikkelingen ADN 2018

Ontwikkelingen ADN 2018

11 december 2017

De laatste maand van het jaar alweer. Ieder jaar komt in deze tijd weer het besef dat het jaar voorbij is gevlogen. Dat zal voor jullie niet anders zijn. Natuurlijk kijk je dan altijd weer even terug op het jaar dat bijna achter ons ligt. Belangrijker is natuurlijk de blik vooruit en wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Dat hebben we deels zelf in de hand en deels zijn we daarbij afhankelijk van allerlei externe factoren. Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe jaar, de voorbereidingen daarvan hebben we de afgelopen maanden afgerond en zijn er dus al helemaal klaar voor.

Wat gaat ADN doen?
Allereerst kunnen we melden dat we de ‘ADN familie’ vanaf januari 2018 gaan uitbreiden. Daar zijn we enorm blij mee en trots op. Blij mee, omdat we veel kennis, passie en gedrevenheid toe kunnen gaan voegen en trots op omdat onze branche het mogelijk maakt om dit te kunnen doen. Goed om te melden dat dit ook dankzij de vakbonden mogelijk wordt gemaakt! Onze nieuwe collega, Christ Manders, stelt zich in het ADN Magazine dat jullie vorige week hebben ontvangen, uitgebreid aan jullie voor. Heb je dit gemist? Christ laat ongetwijfeld binnenkort meer van zich horen.

Nieuwe uitstraling
Je hebt het inmiddels gezien, onze website is geheel vernieuwd. Aangepast aan de moderne tijd en volgens de laatste technische mogelijkheden op dit gebied. Gebruiksvriendelijk en vol met vernieuwde informatie, voor leden van ADN zijn er binnenkort meer mogelijkheden en aanvullende extra’s achter het inloggedeelte. Kijk rustig rond en laat ons de ervaringen weten. We werken nog er nog aan, dus staan open voor alle op- en aanmerkingen! Ook het ADN Magazine zal in een nieuw jasje worden gestoken, aansluitend op deze nieuwe ‘look’ van de website.

Uitbreiding diensten ADN
ADN streeft naar samenwerking, zowel tussen de groentespecialisten onderling als in de keten met alle partijen die de branche een warm hart toedragen. Daarnaast zoeken we ook de samenwerking met collega brancheorganisaties. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke uitbreiding in de diensten die we aan kunnen aan de leden. Diensten die betrekking hebben op ondersteuning in het ondernemerschap, maar ook diensten op het gebied van de bedrijfskosten. Alle informatie is te vinden via de link ‘Ledenservices’, maar bellen met ADN kan natuurlijk ook altijd.

Houd ons in de gaten
De belangrijkste speerpunten voor volgend jaar: het voortzetten van de Studieclubs (en waar mogelijk uitbreiden), Groenteman met Ster begint dit jaar aan de derde editie gaan en niet te vergeten, we gaan veel aandacht besteden aan het verzorgen van verschillende workshops: door het hele land heen op verschillende thema’s. Blijf het dus allemaal volgen!

Ik wens namens bestuur en secretariaat, jullie en jullie medewerkers en alle anderen die jullie dierbaar zijn, zowel zakelijk als privé, fantastische feestdagen en een prachtig begin van een nieuw jaar.

NB: het secretariaat van ADN is tussen Kerst en Oud & Nieuw beperkt bereikbaar. Vanaf dinsdag 2 januari staan wij graag weer voor u klaar.

Een hartelijke groet,
Mark Heemskerk - directeur ADNADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten