Welke groente-/fruitsnack zet jij in op 14 oktober?

Gepubliceerd op 7 oktober 2021

Over een week is het zover: de Nationale Groente- en Fruitdag! 
Op 14 oktober 2021 snacken we met groente en fruit onze middagdip eruit met de 'Ga voor kleur Break'! Een aantal groentespecialisten hebben zich al enthousiast aangemeld om partner te worden, maar dat kunnen (en eigenlijk moeten) er nog veel meer worden! Doe je ook mee?

Partner worden

Als partner van de Nationale Groente- en Fruitdag 2021 zetten we ons samen in voor een hogere consumptie van groenten en fruit. Dit kan bijvoorbeeld door:

  • Snackgroenten en -fruit te promoten in de winkel;
  • Groenten en fruit aan te bieden op scholen, op de sportclub, in zorginstellingen of op het werk;
  • Groente- en fruitrijke snackrecepten en tips te delen op sociale media, op jouw website of in jouw nieuwsbrief;
  • Met alle collega's in de middag samen een break te nemen met groenten en fruit;
  • Als groentespecialist de Ga voor Kleur Break te delen op social media (#ngfdag2021 #gavoorkleurbreak #DFW2021);
  • En nog veel meer

Wil jij je als partner aanmelden en de toolkit met logo’s, banners, recepten, flyers en social mediamateriaal ontvangen? Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens op de partnerpagina van Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) terecht komen en dat je als partner de toolkit krijgt toegestuurd.

Stuur je actie in en win

Wij zijn benieuwd naar jouw groente-/fruitsnackactie. Maak een video of foto (in landscape formaat) en mail deze op 14 oktober naar info@agfdetailhandel.nl. De leukste en kleurrijkste actie belonen wij met een mooi redactioneel artikel over jouw winkel in ons ADN Magazine van november.

Laten we als groentespecialisten samen met vele partners heel Nederland inspireren om mee te doen aan de ‘Ga voor kleur Break’! Dat is niet alleen gezond en duurzaam, maar vooral heel erg lekker.

De foto van de snack op deze pagina is de 'Regenboog loempia', waarvan het recept is terug te vinden in de partner toolkit.