Vroegop-Windig reikt hoofdprijs van Zespri Gelukscouponactie uit aan Gijs van de Hoef in Veenendaal

Vroegop-Windig reikt hoofdprijs van Zespri Gelukscouponactie uit aan Gijs van de Hoef in Veenendaal

28 juni 2018

Donderdag 28 juni jl. hebben Ton Theunissen (Zespri) en Rebecca Haaker (Vroegop-Windig) de hoofdprijs van de Zespri Gelukscouponactie uitgereikt aan groentespecialist Gijs van de Hoef in Veenendaal. De gelukkige winnaar nam samen met zijn vrouw Anneke de KitchenAid koelkast vol trots in ontvangst waarbij hij aangaf deze thuis een mooi plekje te geven. Met de uitreiking van de hoofdprijs is ook gelijk de Zespri Gelukscouponactie editie 2018 afgerond.

Al jarenlang organiseren Vroegop-Windig en Zespri samen de Gelukscouponactie om het nieuwe kiwiseizoen uit Nieuw-Zeeland feestelijk in te luiden. Gedurende een periode van vijf weken ontvingen specialisten uit het hele land bij aankoop van een aantal colli Zespri kiwi’s Gelukscoupons waarmee zij kans maakten op fantastische prijzen waaronder mooie sweaters, divers promotiemateriaal en natuurlijk de hoofdprijs de KitchenAid koelkast. Alle prijswinnaars zijn inmiddels ingelicht en hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen.

Voor meer informatie over Vroegop-Windig zie www.vroegop.nl. De vijf trekkingen en het overhandigen van de hoofdprijs zijn terug te zien op de Facebookpagina van Vroegop-Windig: https://www.facebook.com/VroegopWindig


ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten