Vroegop-Windig introduceert zes varianten groenterijst

Vroegop-Windig introduceert zes varianten groenterijst

5 juli 2018

Een gezond én smaakvol alternatief voor gewone rijst

Groenterijst bestaat voor 100% uit groente en is een gezond én smaakvol alternatief voor gewone rijst. Groenterijst sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. De diverse soorten groenterijst kunnen direct verwerkt worden in een salade, poké bowl, roerbakgerecht, curry of sushi.

Assortiment groenterijst

Vroegop-Windig biedt zes soorten groenterijst aan (gastronormschalen van 500 gram): broccoli-, bloemkool-, rode biet-, gele biet-, zoete aardappel en de confettimix. Alle varianten worden dagelijks vers én alleen op bestelling gesneden in de eigen snijderij van Vroegop-Windig.

Presentatie groenterijst op VEG

Op het VEG. event zijn de diverse varianten groenterijst geïntroduceerd. Culinair adviseur Jaap Sloof heeft bezoekers op een groente poké bowl getrakteerd, waarin diverse soorten groenterijst verwerkt waren. Bezoekers reageerden zeer enthousiast op het nieuwe concept en de poké bowl werd tot een van de lekkerste beurshapjes bekroond.

Het recept en meer informatie over de groenterijst kunt u vinden op www.vroegop.nl.Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl of 020 – 606 18 18.


ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten