Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

20 december 2018

ADN is van, voor en door de leden, maar dan zijn we nog niet compleet. ADN kan doen wat we nu doen, mede dankzij de Vrienden van ADN. Een initiatief dat we twee jaar geleden zijn gestart, wat geheel nieuw was voor ons, maar ook voor veel van onze relaties. Zo aan het einde van het jaar is een extra woord van dank richting de vrienden zeer op zijn plaats. Dankbaarheid voor het vertrouwen dat we krijgen van de Vrienden, maar ook voor het vertrouwen dat zij in onze mooie branche hebben. Dankbaar voor het feit dat ze bereid zijn de samenwerking op te zoeken met elkaar. In een samenwerking is het een kwestie geven en nemen, maar vooral van gunnen.

Gezamenlijk doel

In vetgedrukte letters staat in de Vriendenovereenkomst de volgende doelstelling omschreven: Een goede toekomst voor de groenteman met een goed rendement, waarbij de Groente- en fruitspeciaalzaak de ambassadeur is van gezonde voeding met als doelstelling de verhoging van de consumptie van groenten en fruit. Het is fantastisch dat deze doelstelling door al deze partijen wordt gedeeld en ondersteund.

Tijdens de laatste Vriendenbijeenkomst van 8 november jl. hebben we met elkaar de plannen voor het komende jaar doorgesproken. We willen op drie verschillende momenten in het jaar gezamenlijke bijeenkomsten organiseren. Bijzondere bijeenkomsten voor de leden en klanten waar alle vrienden aanwezig zijn en de nieuwste ontwikkelingen, verrassende producten en de lekkerste recepten laten zien, voelen en proeven. De eerste bijeenkomst die in 2019 gepland staat is de 30e verjaardag van ADN: 9 april 2019. Ons thema van deze dag wordt: ‘Back tot he Future’. Noteer deze dag alvast in je agenda en reserveer ook tijd op deze dag om het evenement te kunnen bezoeken!

Liefde van twee kanten

Een bekend gezegde voor iedereen. Een vriendschap moet je in investeren en de liefde moet van twee kanten komen. ADN stemt de plannen af met de vrienden. We brengen de vrienden in contact met elkaar en met onze leden en medewerkers. Voorop blijft staan dat ADN neutraal en onafhankelijk is. In onze advisering en ondersteuning is er maar één ding belangrijk en dat is het beste voor onze leden. Dat we dat in samenwerking met partners doen is fantastisch en deze hebben natuurlijk een streep voor, maar zal nooit leidend zijn. We vragen aan jullie wel aandacht voor onze vrienden te hebben. Klik hier om te zien wie onze Vrienden zijn.

Een mooi 2019

Samen met de Vrienden gaan we er een fantastisch 2019 van maken. We gaan veel van ons laten horen en zien, hou dit dus vooral in de gaten. Het bezoeken van onze activiteiten is altijd de moeite waard. Altijd op de hoogte zijn kan eigenlijk het beste via onze Studieclubs. Meld je vandaag nog aan. Zo ontmoet je je collega-groentespecialisten op regelmatige basis, krijg je ondersteuning vanuit ADN en heb jij het laatste nieuws altijd als eerste.

Blijf vooral op de hoogte!

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

Interesse in deelname aan een Studieclub?

Van harte welkom!