Vriend van ADN: Driscoll's

Vriend van ADN: Driscoll's

30 juni 2018

ADN werkt hard om de groentespecialist in Nederland te ondersteunen. Wij kunnen dit niet alleen! Daarom heeft ADN eind vorig jaar alle (keten)partijen en haar relaties uitgenodigd om een teamprestatie neer te zetten en samen met ADN een vriendenteam te vormen in de ondersteuning van de groenteman voor een gezonde toekomst met een goed en gezond rendement. Als vriend van ADN kunnen we de krachten en middelen bundelen en meer bereiken. Driscoll's werd vriend van ADN en vertelt waarom.

Driscoll's - Only the finest berries

Zachtfruit is onze passie, en we telen al meer dan 100 jaar alleen het allerlekkerste fruit.

Driscoll's streeft ernaar alleen het beste zacht fruit te telen en dit komt ook terug in onze slogan “Only the finest berries”.

De ontwikkeling van unieke variëteiten is één van de topprioriteiten van Driscoll’s. Het telen van de beste bessen vereist jaren van onderzoek en toewijding.Het begon allemaal meer dan een eeuw geleden met een klein aardbeienveld in Californië. Nu zijn we een van 's werelds toonaangevende zachtfruitbedrijven. We werken samen met speciale plantvermeerderingsbedrijven, waar we zachtfruit voortdurend onderzoeken en testen. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke veredelingsprocessen en geavanceerde teelttechnieken. We doen uitgebreide consumententesten, omdat we constant op zoek zijn naar het allerlekkerste fruit.

Een fantastisch uiterlijk, een intense kleur, uitzonderlijke smaak en langdurige houdbaarheid differentiëren onze bessen van andere variëteiten, met het hele jaar door beschikbaarheid.

Zacht fruit is booming business!

Zacht fruit is een sterk groeiende categorie in veel landen over de hele wereld. De verkoop van zacht fruit is in sommige markten groter dan bananen, appels en zelfs sinaasappels. Hoewel aardbeien nog steeds het grootste deel van de bessen taart vullen, worden blauwe bessen en frambozen steeds populairder. Bramen lijken nog steeds minder populair, door de verkeerde perceptie van een zure bes. Maar de unieke bramen varieteiten van Driscoll’s, zoals de Victoria™ van Driscoll’s, met een extra zoet smaakprofiel, laten de consumenten keer op keer verbaasd staan over de heerlijke smaak.

Driscoll’s en ADN !

Driscoll’s is bijzonder gemotiveerd om de detailhandel sterker te maken. Deze tak van sport binnen de AGF-handel heeft direct contact met de consument en heeft de mogelijkheid om de consument goed te informeren omtrent kwaliteit, smaak en de verschillende mogelijkheden om onze lekkere bessen te consumeren. ADN is voor Driscoll’s het platform waar wij de samenwerking zoeken met andere bedrijven om de AGF detaillisten te ondersteunen en te versterken.

Kijk voor meer informatie op www.driscolls.nl

Vrienden van ADN


ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten