Ton Kanters slaat van zich af tijdens Fight Cancer Night

Ton Kanters slaat van zich af tijdens Fight Cancer Night

20 augustus 2018

Groentespecialist Ton Kanters van The Green Machine heeft verrassend goed van zich afgeslagen tijdens de Fight Cancer Night van Meierijstad. Dat laat Femke van Grinsven als woordvoerster van de fanclub weten. Afgelopen weekend stapte hij als eerste de boksring in. "Wanneer je naar de inzet tijdens de bokswedstrijd kijkt, dan gaat hij zeker met de eer strijken. Helaas wees de officiƫle jury zijn tegenstander als winnaar aan."

De Fight Cancer Night vond afgelopen zaterdag 18 augustus plaats. 13 andere ondernemers in Meierijstad trainden een half jaar en zetten acties op om tijdens het event geld op de halen voor Fight Cancer & Kika. Klanten en medewerkers van Ton Kanters gezond genieten in Schijndel leefden al die tijd mee en moedigden de dappere groentenspecialist aan. "Ton kwam als eerste de ring in en we hebben hem met een hele grote groep van medewerkers en vaste klanten aangemoedigd. Ton had minder kunnen trainen dan dat hij in eerste instantie van plan was", vertelt Femke. "Hij heeft het daarom verrassend goed gedaan."

Ton Kanters als eerste de ring in. De fanclub maakte een groentenrijk spandoek

Deelnemers van Fight Cancer Night werden gesponsord. Bij Ton Kanters Gezond Genieten liep al enige tijd een saladeactie waarbij klanten en de winkel ruim 370 euro bij elkaar spaarden. De kaartverkoop en veilingen droegen ook bij aan de goede doelen."Het eindbedrag is nog niet bekend gemaakt maar aan het einde van de avond stond de teller op 38.000 euro. Een heel mooi resultaat dus", aldus Femke.

Bron: AGF.nl

ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten