Tinkerbell® babypaprika krijgt gloednieuw maatpak

Tinkerbell® babypaprika krijgt gloednieuw maatpak

17 januari 2019

Eminent Food is al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten die afwijken in maat, vorm, kleur of smaak. De Tinkerbell® is een van de kroonjuwelen uit het brede assortiment en is niet groter is dan 5cm. Door het formaat is deze babypaprika ideaal voor een bijgerecht, amuse of borrelhapje. Gevuld, gegrild of decoratief in een salade. Dit biedt de consument de mogelijkheid om het bord te versieren.

Duurzame verpakking

De Tinkerbell® babypaprika is nu beschikbaar in een nieuwe duurzame kartonnen, 150 gram, verpakking. Met de huidige veranderingen in behoefte van de markt en de consument: plasticvrij, inspirerend en met zichtbaarheid van product. Vanaf het voorjaar is de Tinkerbell® naast rood, geel, oranje, groen ook beschikbaar in paars en lemon geel.

De Tinkerbell® is jaarrond beschikbaar, afkomstig uit Nederland, België en Spanje. De nieuwe verpakking wordt aangeboden in 6 x 150 gram.

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn introduceert Eminent Food de nieuwe verpakking en nieuwe kleuren, Hall 3.2 stand B-28

www.tinkerbell.nl www.eminentfood.nl

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!