Stichting De Èchte Groenteman zit vol passie!

Stichting De Èchte Groenteman zit vol passie!

11 september 2018

Stichting De Èchte Groenteman is een begrip in de AGF-branche. De laatste tijd is het wat stil geweest uit deze hoek… Maar dat verandert nu! In de tweede helft van 2018 geeft Stichting De Èchte Groenteman een kijkje in de activiteiten voor de aangesloten ondernemers en voor de consument. Leer De Èchte Groenteman dus opnieuw kennen!

Onderscheid door kwaliteit

Een AGF-ondernemer die aangesloten is bij Stichting De Èchte Groenteman is duidelijk te herkennen. Niet alleen vanwege de uitstraling met de ‘lachende tomaat’, maar ook vanwege de hoge kwaliteit die overal in terugkomt. De producten zijn dagelijks vers en worden met veel vakmanschap verwerkt tot gezonde en innovatieve maaltijden, salades en rauwkost. Deze enthousiaste ondernemers denken en handelen continu vanuit het belang van de klant.

Recent is naast het bekende logo een nieuw logo gelanceerd: de lachende tomaat met de koksmuts. Dit nieuwe logo staat voor ‘de kokende groenteman’. Want... de moderne groenteman doet tegenwoordig zoveel meer!

De kracht van de stichting

Door de landelijke samenwerking, bundelen de aangesloten ondernemers van de De Èchte Groenteman de krachten op diverse gebieden. Denk hierbij aan kennisdeling, productontwikkeling, inkoopvoordelen, marketingtools, maar ook een groot en divers netwerk. Daarnaast is Stichting De Èchte Groenteman een zelfstandige stichting en dus groothandel onafhankelijk. Dit geeft vrijheid om de beste producten te selecteren bij zelf gekozen leveranciers. Door al deze voordelen kunnen de ondernemers elkaar écht versterken en de beste producten én beleving bieden aan de consument.

Activiteiten voor de leden en consumentenacties

Komend half jaar staan er diverse activiteiten voor de leden op de kalender. Ten eerste vindt er een bedrijfsbezoek plaats bij een toonaangevende groenteman in Noord-Nederland. Ten tweede wordt er een kookdemo over herfstmaaltijden gegeven. Ten slotte zullen de ondernemers hun kennis bundelen om de ‘lekkerste zuurkoolschotel’ en de ‘lekkerste ovenschotel’ van Nederland te ontwikkelen.

De consument zal worden verrast met leuke acties en vernieuwende producten. Zonder al teveel te verklappen; er komt een notitieblokje met mooie herfstaanbiedingen aan. Daarnaast komen de populaire soepkommen terug en is er een unieke eindejaar giveaway!

Het laatste nieuws op social media

Op de Facebookpagina van De Èchte Groenteman wordt wekelijks nieuws vanuit de Stichting geplaatst. Zo blijven ondernemers in de branche en de consument continu op de hoogte.

ADN Marketing

Zet jouw bedrijf lokaal (nog) beter op de kaart

ADN drukwerk en promotiemateriaal

Met korting via ADN!

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!