Start innovatief tomatenconcept ‘Automato’ voor de groentespeciaalzaak

Start innovatief tomatenconcept ‘Automato’ voor de groentespeciaalzaak

12 april 2018

Deze week had groentespeciaalzaak Primeurshop Bol de primeur in Nederland met het innovatieve tomatenconcept ‘Automato’ van tomatenkwekerij Stoffels. Deze blikvanger is onderscheidend voor groentespeciaalzaken en bestaat uit diverse units die elk een eigen kleur snoeptomaten bevatten. Het gebruik van de Automato is uiterst eenvoudig: bij het draaien van het wiel rolt een aantal tomaatjes in een beker. Ard Bol, eigenaar van Primeurshop Bol ziet Automato zeker als een aanwinst voor zijn winkel. “Mijn klanten reageerden zeer enthousiast en kinderen draaiden maar wat graag aan het ‘rad’! Er werd deze week volop gesnoept van de overheerlijke tomaten waarbij klanten het ook erg fijn vonden dat deze op een natuurlijke wijze worden geteeld”, aldus Ard Bol.

Automato winnaar Innovatie Award
Automato is speciaal ontwikkeld voor snoeptomaatjes en is gebaseerd op het Pick & Mix principe. Consumenten kunnen hiermee zelf bepalen hoeveel en in welke kleur zij snoeptomaten kopen. Eén draai aan het wiel zorgt ervoor dat er circa zes tomaten in een beker vallen. De automaat bestaat uit diverse units die elk een eigen kleur snoeptomaten bevatten. En dat op een bijzonder hygiënische wijze. De tomaten in de Automato zijn verpakt in een speciale Toma'Box. Het navullen van de Automato is ook heel makkelijk en gebeurt door simpelweg de Toma’Box dispenser te wisselen.

Automato voor groentespeciaalzaken exclusief verkrijgbaar via Vroegop-Windig
In Nederland is Automato voor de groentespeciaalzaken exclusief te verkrijgen via Vroegop-Windig. Interesse? Neem vooral contact op via verkoop@vroegop.nl of (020) 606 18 18. Of neem een kijkje bij Primeurshop Bol Hagelingerweg 1 in Santpoort.


ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten