Stap voor STAP

Stap voor STAP

10 september 2019

Wie het ADN Magazine, dat afgelopen weekend in de bus is gevallen, al heeft gelezen, heeft al kennis kunnen nemen van de inhoud van het ADN ondersteuningsprogramma ‘STAP’.

De eerste aanmeldingen voor deelname aan STAP zijn al bij ons binnen gekomen. Daar zijn we natuurlijk blij mee, want succesvol ondernemen begint bij bewust ondernemen. Zet de juiste stap naar bewust ondernemen en meer rendement!
Via STAP helpt ADN je graag bij het maken van de juiste keuzes.

STAP staat voor ‘Strategische Analyse en Plan:

  • STAP biedt jou inzicht in hoe (potentiële) klanten jouw winkel ervaren
  • STAP biedt inzicht in jouw verzorgingsgebied
  • STAP geeft jou inzicht in je (basis) cijfers

Door deel te gaan nemen aan STAP word je stap voor stap bewust gemaakt van jouw bedrijfsvoering en stellen we samen een Plan van aanpak op dat leidt naar verbetering van je rendement.

Investering

Jouw investering bestaat uit de wil om actief aan de slag te gaan en het beschikbaar maken van tijd daarvoor. De enige voorwaarde om deel te nemen is dat je de jaarrekening aanlevert van (in ieder geval) 2018 en indien mogelijk ook 2017. De kosten voor het opstellen van de analyse (waarde € 1500,-) worden voor de leden, door ADN gedragen. Wij vinden het belangrijk dat jij dit traject ingaat. ADN kan dit doen middels de financiële bijdrage uit het Sociaal Fonds. Iedere werkgever uit de branche draagt daar jaarlijks aan bij.

Pak nu de kans om in te STAPPEN!

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Na het invullen van het formulier zal er contact met je worden opgenomen.

Ik ontvang graag meer informatie over STAP