Postuma AGF en ADN intensiveren de samenwerking

Postuma AGF en ADN intensiveren de samenwerking

1 mei 2020

Groothandel Postuma AGF en brancheorganisatie ADN (AGF Detailhandel Nederland) werken al jaren goed samen. Beide organisaties kijken vooruit naar de toekomst en zetten zich ieder op hun eigen manier volop in om de branche te ondersteunen. Dat ADN grote waarde voor de branche heeft, blijkt zeker ook nu in deze bijzondere Corona-tijd. Postuma wil, net als de ADN, de branche zo sterk mogelijk maken.

De goede samenwerking tussen Postuma AGF en ADN wordt vanaf heden verder geïntensiveerd. Deze samenwerking richt zich op verdere professionalisering en groei van de branche, de ondernemers en de medewerkers. Dat gaan we doen door samen te investeren in:

  • Professionalisering van ondernemerschap en meer rendement (STAP);
  • Aanvullende workshops, trainingen, ledenservices en goede informatie;
  • Versterking productkennis van medewerkers (middels de Willie Wortel-app);
  • Stimuleren van het ADN-lidmaatschap, vanuit Postuma, onder de klanten die nu nog geen lid zijn van ADN. Op die manier worden alle klanten van Postuma in de gelegenheid gesteld om het STAP programma te gaan volgen.

Vanuit deze samenwerking wordt dit mooie programma aangeboden aan alle groentespeciaalzaken in Nederland.

ADN en STAP

ADN is vorig jaar gestart met STAP (Strategische Analyse en Plan), een programma waarmee de groentespeciaalzaak zich aantoonbaar kan verbeteren in positionering, omzet en rendement. Er wordt een analyse van het bedrijf gemaakt op gebied van klant, markt, bedrijfsvoering en omzet. Aanvullend biedt ADN een omvangrijk programma op gebied van trainingen, workshops, ledenservices, marketing en persoonlijke ontwikkeling.

Willie Wortel App

Postuma AGF biedt met steun van ADN de Willie Wortel app aan. Deze app is een waardevol en handig digitaal hulpmiddel om de noodzakelijke productkennis te vergroten. Deze app kent al ruim 700 gebruikers.

ADN is groot voorstander van parate productkennis en “storytelling” in de winkel. De Willie Wortel app biedt dit. Vanuit de samenwerking wordt daarom een korting gegeven van 150 euro per winkel wanneer je een abonnement neemt tot eind 2021. Een kleine investering in jouw bedrijf én medewerkers die zich ruimschoots terugverdient!

Samen voor een sterke en gezonde branche

Postuma AGF en ADN slaan de handen ineen voor een sterke en gezonde AGF-detailhandel en voor betere individuele bedrijfsresultaten. Samen willen we alle ondersteuning bieden die er nodig is om dit te bereiken.

Meer informatie?

Meer informatie over het STAP programma vind je hier. Meer informatie over de Willie Wortel app is te vinden op de website van Postuma AGF: www.postuma.nl/williewortel.

Nog geen lid van ADN, wel klant van Postuma AGF vraag dan naar de speciale voorwaarden, bel hiervoor met ADN: (0318) 440 222 (keuze 4).