Overstap nieuw administratiesysteem en automatische incasso

Overstap nieuw administratiesysteem en automatische incasso

23 november 2018

Wie het laatste Magazine heeft gelezen is al redelijk goed geïnformeerd. ADN gaat intensief samenwerken met collega brancheorganisatie VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers). Deze samenwerking gaat zich in eerste instantie richten op het samenvoegen van een aantal secretariële en administratieve werkzaamheden. Dit betekent dat er op korte termijn al een aantal zaken gaat veranderen in de financiële administratie en daarmee ook de inning van contributie van de leden. We gaan overstappen naar een ander systeem, waarmee we ook de overstap maken naar digitale facturen en (maandelijkse) automatische incasso. Je ontvangt hier in de loop van volgende week een brief over, waarin we om toestemming vragen.

Maandelijkse automatische incasso

Gelet op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en het feit dat de mogelijkheid zich nu voor doet, willen we af van de papieren facturen. Maandelijkse automatische incasso betekent dat er maandelijks een relatief klein bedrag wordt afgeschreven, hetgeen wellicht ook prettiger is dan ineens een jaarbedrag of halfjaar bedrag.

Toestemming

Voor deze hele operatie moet veel werk worden gedaan om het allemaal op tijd klaar te krijgen. We willen dan ook een dringend beroep op je doen (leden van ADN) om je toestemming te verlenen voor de automatische incasso van de contributie (voor zover er nog niet automatisch wordt geïncasseerd op dit moment) en per ommegaande te reageren op de brief die je ontvangt.

Toestemming hiervoor geven kan overigens ook al meteen door je NAW gegevens, je rekeningnummer en het mailadres waarop je de facturen (digitaal) wil ontvangen hieronder in te vullen. Het zou fantastisch zijn als je hier je medewerking aan wil geven.

Dank alvast!

Ja, ik geef toestemming voor automatische incasso van mijn contributie

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!

ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten