Oproep aan alle groentespecialisten van Nederland

Oproep aan alle groentespecialisten van Nederland

23 november 2018

27 november 2018 actiedag op Het Binnenhof: Wij laten Nederland niet uitglijden!


Locatie: Tweede Kamer der Staten-Generaal, Plein 2, 2511 CR Den Haag

Tijd: 08.00 – 15.00 uur

Wie het dossier van de BTW-verhoging een beetje gevolgd heeft en daarmee ook de acties die er vanuit de branche op dit moment zijn gevoerd, weet dat deze oproep maar van één iemand af kan komen: Frans van de Polder. Hij heeft er, met ondersteuning vanuit ADN, een missie van gemaakt om te strijden tegen deze onrechtvaardige verhoging.

Aanstaande dinsdag 27 november, trekt hij voor de derde keer ten strijde richting de Tweede Kamer. Voor de deur op het Plein in Den Haag gaat Frans aan de slag met het bouwen aan een grote fruitmand. Tegelijkertijd zullen er bananen worden uitgedeeld aan voorbijgangers met de tekst: ‘Laat Nederland niet uitglijden’. Natuurlijk zullen wij de schillen opruimen zodat voorbijgangers (nog) niet zullen uitglijden.

Kom ook!

Frans is dringend op zoek naar medestanders en HULP! Hoewel het misschien kort dag is, moet het toch lukken om een aantal (liefst zo veel mogelijk) collegae bereid te vinden om te helpen met het uitdragen van de boodschap TEGEN de BTW-verhoging. Hoe meer collegae mee gaan helpen, hoe hoger de attentiewaarde en hoe groter de kans dat er een luisterend oor gevonden wordt. Wanneer de verhoging van BTW doorgaat, worden we daar allen door getroffen. Laat Frans even weten dat je komt. Dit kan via de mail: kantoor@fruitmandje.nl of bel Frans even op: 06 54 28 03 00.