Officiële opening nieuwe kantoor ADN en VBW

Officiële opening nieuwe kantoor ADN en VBW

23 januari 2020

De brancheorganisaties ADN (AGF-specialisten) en VBW (bloemisten) werken sinds enige tijd intensief samen. Deze samenwerking werd nog eens extra benadrukt tijdens de officiële opening van het nieuwe kantoor in Ede afgelopen dinsdag. Er werd teruggeblikt maar vooral vooruit gekeken met de verwachting dat uit de kruisbestuiving tussen bloemisten en AGF-specialisten nog meer “mooie dingen” gaan ontstaan.

Klik hier voor de fotoreportage


Een welkomstwoord van algemeen directeur VBW Marco Maasse (l) en directeur ADN Mark Heemskerk

“Wat er in het verleden gebeurde, heeft waarde voor nu”, zei Marco Maasse, algemeen directeur VBW duidend op Moederdag en Vakkampioenschappen die de branchevereniging initieerde. VBW zet in op algemene promotie en op het ondersteunen van de individuele ondernemer via het programma STAP, wat door de samenwerking met ADN inmiddels ook voor AGF-specialisten beschikbaar is. Voor de AGF-specialist ziet de VBW-directeur volop kansen door de verkoop van smaak, beleving en gezondheid.


Gezellige drukte in het nieuwe kantoor dat is bekleed met geprepareerde wanden van mos

AGF-specialist Gijs van de Hoef is daar al volop mee aan de slag gegaan. Hij verzorgde de catering bij het evenement en verzorgde ook de workshop ‘voeding van de toekomst’. Parallel daaraan verzorgde VBW de workshop ‘het boeket van de toekomst’. Daarnaast waren er workshops over consumenten, ondernemers, medewerkers en duurzaamheid.


Anneke en Renate van de Hoef verzorgden de workshop Voeding van de toekomst

Klik hier voor de fotoreportage

Bron: AGF.nl