Nieuw! ADNMarketing.nl

Nieuw! ADNMarketing.nl

5 september 2019

ADN Marketing zet jouw bedrijf (nog) beter op de kaart.

Vanaf nu biedt ADN alles op het gebied van marketing. Advertenties, buitenreclame, folders, websites etc. Alles is overzichtelijk te bekijken op de nieuwe website: www.adnmarketing.nl. Je kunt hier kiezen voor verschillende abonnementen, waarbij de marketingactiviteiten helemaal uit handen wordt genomen, maar ook voor losse acties kun je er terecht.

De eerste €100,- van ADN

In de september editie van het ADN Magazine, lees je meer over ADN Marketing. Bij het magazine is een waardecheque van € 100,- bijgesloten, die je als lid van ADN vrij kunt besteden om de diensten van ADN Marketing uit te proberen. Met deze cheque kun je bijvoorbeeld een abonnement (Seed) afsluiten, waarbij je van ADN Marketing een jaar lang content en beeldmateriaal ontvangt, alsmede tips en ideeën over hoe je jouw doelgroep nog beter kunt benaderen.

Inloggen

Als lid van ADN ontvang je van ADN Marketing per e-mail jouw persoonlijke account en inloggegevens om je waardecheque te kunnen verzilveren en je bestelling(en) te doen.

Wil je meer informatie over ADN Marketing, dan kun je langs verschillende kanalen contact opnemen:

  • Bellen naar (0113) 70 02 02
  • Via WhatsApp (0113) 70 02 02
  • Via de e-mail: support@trainews.nl
  • Chatten via de website kan ook

Laat je waardecheque niet ongebruikt liggen, maar gebruik ‘m slim en maak (gratis) kennis met de diensten en producten van ADN Marketing. Een mooie en lucratieve manier om je ADN-lidmaatschap terug te verdienen!
Neem dus snel een kijkje op www.adnmarketing.nl

Maak direct kennis en profiteer van de waardecheque van € 100,-!