Nederlandse aubergine seizoen van start

Nederlandse aubergine seizoen van start

11 februari 2019

Het Nederlandse aubergine seizoen van Eminent Food gaat van start. In samenwerking met Kwekerij van Luijk, de aubergine teler van Eminent Food, zijn de eerste Hollandse mini, witte, groene en grafitti aubergines geoogst.

AUBERGINES ASSORTIMENT
Het aubergines assortiment van Eminent is zeer divers en onderscheidt zich in vorm, kleur, maat en smaak. Kwekerij van Luijk is al jaren een gepassioneerde aubergineteler en is gespecialiseerd in de teelt van graffity, wit, groen en de paarse aubergine. Daarnaast werken we ook intensief samen aan de specialtisch van het Eminent aubergine assortiment. Zoals de fiamma, mini (paars, wit en groen), egg-exotics en Aziatische witte en paarse aubergines.

BESCHIKBAARHEID
We starten het Hollandse seizoen met de mini’s, witte, groene en grafitti aubergines uit de Hollandse kas van kwekerij van Luijk. We starten het seizoen met een gelimiteerde beschikbaarheid, maar vanaf april tot eind september zijn alle variëteiten uit ons aubergine assortiment van Hollandse bodem volledig beschikbaar.

Nieuw in dit seizoen is dat we de mini aubergines niet alleen los, maar ook verpakt in 200 gram flowpack aanbieden, wit, paars of gemixt.

Mini aubergine mix flowpack 200gr Nieuwsgierig, wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op via info@eminentfood.nl of via je contactpersoon bij Eminent Food. Je kan de Hollandse aubergines eenvoudig en voordelig bestellen via de Eminent webshop: https://shop.eminentfood.com.