Meld je aan voor de productkeuring!

Gepubliceerd op 10 mei 2022

ADN organiseert opnieuw de productkeuring. Tijdens het ADN-event ‘Zomers Ver(s)bijzonderen’ worden de winnaars bekend gemaakt. De jurering vindt een week ervoor plaats. ADN-leden kunnen zich aanmelden en hun producten laten bekronen. Inzenden kan binnen de categorieën gezond en gemak. 

Hoe werkt het?

Laat jouw hardlopers van de zomerperiode ‘bekronen’! Een onafhankelijke vakjury zal de inzendingen bekronen met ‘goud’, ‘zilver’ of ‘brons’. Deelnemende ADN-leden ontvangen na afloop een promotiepakket bestaande uit een oorkonde, productstekers en een persbericht. Dit kan je inzetten om te promoten dat jouw producten ‘bekroond’ zijn.

Inzenden producten

De productkeuring vindt plaats op 1 juni aanstaande (Veenendaal). Je kan jouw producten inleveren op 30 (hele dag) of 31 mei (tot 11.00 uur) op een locatie bij jou in de buurt (zie aanmeldformulier). ADN zorgt voor (gekoeld) transport van jouw product(en) naar de beoordelingslocatie. 

Naast het inzenden van je product(en) op 30 of 31 mei, vragen we je ook om jouw product(en) ter presentatie mee te nemen naar het event op 8 juni.

Categorieën 

Je mag meerdere producten inzenden. Inzenden kan binnen de categorieën ‘Gezond’ en ‘Gemak’. Binnen de categorie ‘Gezond’ wordt beoordeeld op: uitstraling, ingrediënten, wettelijke verplichtingen, smaak en het toelichtende verhaal.

Binnen de categorie ‘Gemak’ wordt beoordeeld op de uitstraling, wettelijke verplichtingen, (gemaks)verpakking, smaak en het toelichtende verhaal. 

Bij het toelichtende verhaal mag je aangeven waarom je dit product inzendt en wat het voor jou onderscheidend/succesvol/etc. maakt.

Bekijk hier de voorwaarden. 

Meld je aan!

Aanmelden kan hier. Geef in het formulier aan hoeveel (en welke) producten je wilt inzenden. Aanmelden kan tot en met woensdag 25 mei. Na aanmelding ontvang je een bevestiging + nadere informatie.   

PS. Wil je op 1-6 meedoen, maar ben je niet in de gelegenheid om je producten aan te leveren? Neem dan contact met Andrea of Christ op om de mogelijkheden te bespreken.

ADN Productkeuring
ADN Productkeuring

Laat jouw hardlopers van de zomerperiode ‘bekronen’! Lees er hier alles over en meld je aan!