Lokaal zichtbaar via ADN Marketing: zowel offline als online

Lokaal zichtbaar via ADN Marketing: zowel offline als online

5 november 2020

ADN Marketing zorgt ervoor dat jij (nog) beter zichtbaar bent. We adviseren je over de juiste manier om de marketingmaterialen in te zetten voor jouw organisatie. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om flexibel te zijn. De behoeftes van mensen veranderen. Waar de ene klant het juist lokaler gaat winkelen, zoekt de andere klant de online middelen op om kwalitatief eten en drinken in huis te krijgen.

ADN Marketing zorgt ervoor dat jij op de juiste manier inspeelt op deze behoeftes. Zo kun je bij ons terecht voor een flyer, een advertentie, een campagne op Facebook, maar ook voor een kwalitatieve en vooral eenvoudige website en webshop.

Website

Heb jij een goed vindbare website? Is de navigatiestructuur op jouw website in orde? Sluit de lay-out aan op wat consumenten in 2020 verwachten van een goede website? Voor €40,- per maand ben jij volledig ontzorgd. En dat allemaal inclusief e-mail adressen (zoveel jij wilt), hosting, SSL certificaat en technisch onderhoud. Ook krijg je de mogelijkheid om de website zelf te beheren.

Webshop

Zoals al aangegeven in de inleiding is het juist nu ook belangrijk om in de wereld van de webshop te stappen. Voor €15,- per maand heb je op jouw eigen website van ADN Marketing ook een eigen webshop.

Meer informatie?

ADN Marketing wordt uitgevoerd door Trainews Media

I: www.adnmarketing.nl
T: 0113 – 70 02 02
E: support@trainews.nl