Laat het ons regelen

Gepubliceerd op 6 september 2021

Heb je werknemers in dienst, dan heb je waarschijnlijk ook een verzuimverzekering met arbodienst om de kosten en bijkomende verplichtingen bij eventuele ziekte op te vangen. Maar de ene verzuimverzekering is de andere niet. Is de administratie bij een zieke werknemer enorm tijdrovend of ben je weleens verrast door onverwachte kosten? Grote kans dat je géén Verzuim-ontzorgverzekering hebt. 

Wat is de Verzuim-ontzorgverzekering?

De Verzuim-ontzorgverzekering biedt meer inhoudelijke ondersteuning dan een reguliere verzuimverzekering en is speciaal bedoeld voor kleinere werkgevers. Vaak hebben die niet de tijd of de kennis om aan alle wettelijke verplichtingen rondom ziekteverzuim en re-integratie te voldoen. Met een Verzuim-ontzorgverzekering wordt veel werk uit handen genomen door casemanagers. Die voeren de regie over het (1e en 2e spoor) re-integratieproces. Bovendien hoef jij je geen zorgen meer te maken over loonsancties die het UWV zou kunnen opleggen, omdat de verzekeraar deze overneemt.

Het ADN ZorgPortaal gaat zelfs verder

ADN ZorgPortaal is zo’n Verzuim-ontzorgverzekering. Bovendien is het ZorgPortaal volledig toegespitst op de AGF-branche. Het ADN ZorgPortaal sluit bijvoorbeeld naadloos aan op de verplichtingen vanuit de Cao AGF detailhandel. En als de cao wijzigt dan passen wij de voorwaarden aan. Cao volgend noemen wij dat. Hiermee voorkomen wij dat je financieel wordt verrast, nu en in de toekomst. 

Reageer vóór 1 oktober

Ben je nog niet aangesloten bij  ADN ZorgPortaal en wil je overstappen neem dan voor 1 oktober contact met ons op.  Laat je echt ‘ontzorgen’ zodat jij je aandacht volledig kan richten op jouw bedrijf. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 - 3012553 of stuur een E-mail naar info@adnzorgportaal.nl

"Geen apart contract met arbodienst, scheelt veel geld."

Uit de praktijk: groentespecialist aan het woord over ADN ZorgPortaal