Inspiratiehoek Eminent specialiteiten

Inspiratiehoek Eminent specialiteiten

7 juni 2019

Eminent Food heeft een eigen display ontwikkeld, om het bijzondere assortiment van Eminent Food extra aandacht te kunnen geven. De bijzondere tomaten, paprika’s en pepers van Eminent onderscheiden zich in vorm, kleur, maat en smaak. Ondanks dat deze bijzondere producten zich van zichzelf al onderscheiden in het groentenschap, zorgt de display er extra voor dat de producten nog beter gepresenteerd worden.

De display is zo ontwikkeld dat in vier schappen de producten mooi gepresenteerd worden. De flyerbakjes voor de meegeleverde recepten en het artwork op de display inspireren de consument voor de vele toepassingsmogelijkheden met de producten.

Volledig gevuld is de display echt een feest voor het oog en loopt daarvan het water je in de mond.

Prijswinnaar tombola ADN jubileumdag

Tijdens de ADN jubileumdag op 9 april j.l. heeft Eminent de display voor de eerste keer gepresenteerd. De display was dan ook een van de prijzen in de tombola. Het team van Landwaart Culinair was de gelukkige winnaar. In mei hebben zij van Eminent als de eerste display persoonlijk mogen ontvangen.

Willem Landwaart: ‘We waren blij verrast dat we deze unieke display hadden gewonnen. Landwaart culinair werkt al enige tijd met de producten van Eminent Food en zijn hier enthousiast over. We hopen met deze display als voorbeeld te functioneren voor de andere groentespeciaalzaken. Om met succes de bijzondere groenten bij de klanten onder de aandacht te krijgen.’

Producten van Eminent

De bovenste twee schappen van de display zijn speciaal ingericht voor de Tomberry® pareltomaten en de Tinkerbell® babypaprika. Daarnaast bieden de overige twee schappen ruimte voor bijvoorbeeld Pimientos de Padrón, voor de tapas of de Inca mix, een mix van grove en klassieke tomaten of anders de kleurrijke Carnival Cherry tomatenmix.

Bestel nu

De display wordt nu speciaal aangeboden bij de groentespeciaalzaken. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden via: info@eminentfood.nl of bel met 0174 - 214 570

Eminent

Exclusieve (glas)groenten, die zich onderscheiden in maat, vorm, kleur of smaak