Groenteman met Ster niet van start

Groenteman met Ster niet van start

26 april 2018

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang. Ondanks het enthousiasme in de branche en de inspanningen van de organisatie haalt het aantal inschrijvingen dit jaar niet de kritische drempel die nodig is om de verkiezing goed te organiseren.

Sinds 2016 is Groenteman met Ster een succesvolle spiegel voor ondernemende groentespecialisten, die door feedback van professionals en publiek meer leren over hun sterke punten en verbeterpunten. Bij elke editie heeft de organisatie de methode van beoordeling vakkundig en uitvoerig aangescherpt in overleg met eerdere deelnemers. Deelnemers van alle edities en hun teams gaven aan veel baat te hebben bij de rapportages en adviezen. Sterwinnaars die hun titel goed uitdroegen, zagen dat beloond in hun omzet en de waardering van hun klanten.

Buigen over vervolgstappen
Ondanks deze successen heeft het bestuur van ADN op basis van het aantal inschrijvingen moeten besluiten de editie 2018 niet door te laten gaan. Aan de deelnemers die zich hadden aangemeld is een kleine tegemoetkoming aangeboden in de vorm van een van de meetonderdelen.

ADN gelooft nog steeds volledig in het concept en het feit dat Groenteman met Ster een fantastisch hulpmiddel is om de gehele bedrijfsvoering (samen met de medewerkers) naar een hoger niveau te brengen. Dit alles om het uiteindelijke (gezamenlijke) doel te bereiken: een beter rendement voor de ondernemers. Met het ondersteunen van de leden van ADN gaan we natuurlijk gewoon door, voor nu niet via Groenteman met Ster, maar zeker nog onder andere via de Studieclubs, workshops en andere begeleidingsvormen op maat.

Het bestuur van ADN gaat samen met de verschillende partners verder nog in overleg over de te nemen stappen.

Missie en visie van ADN

Een gezonde toekomst voor groente- en fruitspecialisten

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!

ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten