Even voorstellen: Peter Selie

Even voorstellen: Peter Selie

29 maart 2019

Mijn naam is Peter Selie. Volgens mij voor de meesten van jullie wel een bekende naam. Toch is het goed om mezelf even voor te stellen, want ik ben vanaf dit jaar in ieder Magazine te vinden om een mening te verkondigen, een stelling te plaatsen of gewoon een onderwerp aan de kaak te stellen. Op de vraag of ik echt besta, moet ik volmondig JA antwoorden. Dat blijkt overigens ook wel uit het feit dat ik deze tekst heb geschreven. Daarna wordt het echter wel een klein beetje vaag.

Peter Selie bestaat echt, maar heeft meerdere persoonlijkheden. Peter Selie kan (en zal) iedere column iemand anders zijn. Peter is daarmee ook direct genderneutraal en kan dus net zo goed een Petra zijn. Peter is zowel ondernemer, medewerker, consument, professional, deskundig of geheel onwetend. Het enige wat wel zeker is, is dat Peter iets branchespecifieks te melden heeft. Dat mag kritisch, prikkelend, opbeurend, waar of niet waar zijn.

Alles kan

Gelukkig leven we in Nederland in een vrij land en dat betekent dat alles gezegd en geschreven mag worden. Binnen deze column bieden we daar de ruimte voor. Natuurlijk zijn er wel een paar spelregels die worden gehanteerd. Zo mag de column niet gebruikt worden om personen af te branden. Kritiek is goed, maar moet wel opbouwend zijn. Wil jij iets aan de orde stellen waar je het niet mee eens bent, of die anders zouden moeten/kunnen, dan is dat natuurlijk prima. Wel willen we dan ook oplossingsrichtingen zien en alternatieven. Kortom, Peter Selie moet toegevoegde waarde hebben met het stukje dat hij/zij schrijft. De laatste spelregel is dat het binnen het aantal beschikbare woorden moet blijven en het dus op één pagina moet passen in het Magazine.

Naar aanleiding van deze column kan worden gereageerd. Deze reacties zullen we ook delen. In eerste instantie via de social media of digitale nieuwsbrief. Het kan ook zo maar zijn dat een reactie weer een goede aanleiding is voor een nieuwe column. ADN gaat hiervoor de ruimte bieden. Jij kunt, onder de naam Peter Selie een column schrijven. Wat wil jij kwijt aan je collegae en de rest van de branche.

Wat houdt jou bezig?

Laat het ons weten en stuur een mailtje naar peter.selie@agfdetailhandel.nl. Misschien ben jij dan wel de eerstvolgende Peter Selie.