Een maand na lancering scholingsapp ‘Willie Wortel’ nu al meer dan 500 deelnemers

Een maand na lancering scholingsapp ‘Willie Wortel’ nu al meer dan 500 deelnemers

25 april 2019

Waarschijnlijk heeft u de naam Willie Wortel al ergens voorbij zien komen. Vorige maand is namelijk de nieuwe scholingsapp voor medewerkers in de AGF-detailhandel gelanceerd. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 80% van alle medewerkers in deze sector van zichzelf vindt dat hij of zij te weinig vakkennis heeft om de consument altijd goed te kunnen adviseren. Dat terwijl 75% aangeeft juist heel graag meer te willen leren en weten over groente en fruit.

Fungehalte

De eerste reacties van de medewerkers die Willie Wortel inmiddels gebruiken zijn overweldigend. Men ervaart er direct al veel profijt van te hebben en geeft aan dat juist de wekelijkse toetsen niet alleen een aardig ‘fungehalte’ aan de app geven, maar dat hierdoor de opgedane kennis ook echt blijft hangen. Een ander opvallend positief punt die we uit het land terugkrijgen, is dat niet alleen de ondernemers, maar nu ook de medewerkers veel beter inzicht hebben in de dagelijkse actualiteiten van onze handel.

Korting voor leden ADN

Ook ADN hecht veel waarde aan voldoende kennis en opleiding binnen de branche en draagt ook haar steentje bij. Vanuit het Sociaal Fonds betaalt ADN namelijk dit jaar, voor al haar leden, 50 euro per half jaar mee aan de kosten van de scholingsapp. Dus voor leden van de branchevereniging kost een winkelaccount maar 100 euro per half jaar. Daar komen dan alleen nog maar de kosten van de medewerkers account bij van 5 euro per persoon.

Wilt u ook graag meer informatie over de Willie Wortel scholingsapp? Stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl


Fotobijschrift: Enzo Cassaro feliciteert Linda Versluis van Landwinkel Versluis met haar prijs. Ze won een gratis deelname aan de Wille Wortel app omdat ze zich als de 500ste deelnemer inschreef.

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!