Bedrijfsadviseurs ADN op afspraak weer op pad

Bedrijfsadviseurs ADN op afspraak weer op pad

11 juni 2020

Langzaam komt Nederland stapje voor stapje uit de lockdown. Dat betekent ook dat we binnen ADN ook weer wat meer ruimte krijgen om naar buiten te gaan. Onze bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders zijn op dit moment weer afspraken aan het inplannen met leden.

Enerzijds zijn dat kennismakingsgesprekken met onze nieuwe leden en anderzijds afspraken in het kader van ‘STAP’, ons programma waarmee de groentespeciaalzaak zich aantoonbaar kan verbeteren in positionering, omzet en rendement. Dit alles wel volgens de strenge richtlijnen van het RIVM, waarbij de gezondheid van iedereen voorop blijft staan.

Richtlijnen

Bij een afspraak op locatie zal altijd de anderhalve meter in acht worden genomen. Kan dit niet binnen het bedrijf, dan wordt de afspraak ergens anders gepland. We schudden nog geen handen en we kunnen nog niet in (grote) groepen bij elkaar komen. Vooraf zal worden nagegaan of er geen gezondheidsklachten zijn.

STAP

Ook de uitvoering van het STAP-programma is weer van start gegaan. De mysteryshoppers gaan weer op pad en ook de overige onderdelen van STAP (omgevingsscan en financiële analyse) draaien weer op volle toeren. Je kunt je dus ook weer aanmelden voor STAP. Klik hier voor meer informatie.