Bananenrevolutie BeFrank

Bananenrevolutie BeFrank

10 september 2019

“Wat krom is moet recht worden”, aldus Franklin Ginus, één van de twee compagnons van een aankomend nieuw bananenmerk. Het gaat dan niet over de vorm van de banaan, maar wel over de weg die de banaan bewandelt vanaf de plantage naar de consument. BeFrank brengt deze keten in beeld en maakt zich hard voor een eerlijke prijs waar iedereen in de keten van meeprofiteert.

Tell it like it is!

Wereldwijd gaat er jaarlijks meer dan 12 miljard euro in om. Van dat bedrag komt helaas het overgrote deel terecht bij een aantal grote spelers. En dus niet bij de plukkers. Niet bij het milieu. Maar ook niet voldoende bij jou.

Beter voor iedereen

Wij gaan veel fairder dan fair. Als u voor BeFrank kiest dan kunnen de plukkers een menswaardig bestaan opbouwen. Het milieu wordt niet langer uitgeput door de bananenproductie. En uw klant krijgt de allerbeste en de allerlekkerste banaan.

Beter voor jou (speciaalzaak)

Uniek bij BeFrank is dat we een vaste inkoopprijs hebben. Je betaalt dus net zoveel als de grote supermarkten. Zo kunnen we gegarandeerd een duurzame productieketen opzetten. Waarbij we jouw winstgevendheid kunnen waarborgen. Daarnaast ontvangt je voor iedere doos BeFrank bananen 1 euro retour als gezamenlijke marketingondersteuning.

Kom naar één van de bijeenkomsten

BeFrank gaat zelf het verhaal vertellen in het land. Hiervoor zijn er drie bijeenkomsten gepland bij de groothandel:

  • 7 oktober Gebroeders Van Aarle in Schijndel
  • 8 oktober Willem Dijk in Enschede
  • 9 oktober Postuma AGF te IJsselmuiden

De avonden beginnen om 19.00 uur.