Aftermovie Nationale Groente- en Fruitdag

Aftermovie Nationale Groente- en Fruitdag

16 oktober 2020

Woensdag 14 oktober 2020 beleefden we de eerste editie van de Nationale Groente- en Fruitdag! Het was een mooie dag waarop veel groentespecialisten met speciale acties rondom het thema ‘Groentefruitrijke lunch’, hun klanten in heel Nederland hebben geïnspireerd meer groenten en fruit bij de lunch te eten.

De Nationale Groente- en Fruitdag was online goed zichtbaar door alle mooie posts op sociale media kanalen (#ngfdag #DFW2020) van de 75 partners en vele groentespecialisten. Daarnaast zijn er door het hele land mooie initiatieven geweest met groenten en fruit (bij de lunch) in de hoofdrol.

Natuurlijk is het iedere dag Groente- en Fruitdag, maar het is goed om dat op nationaal niveau extra aandacht te geven.
ADN kijkt daarom uit naar volgend jaar om deze nationale dag weer met elkaar te kunnen vieren om consumenten te inspireren met het eten van verse groenten en fruit en dat zij daarvoor vooral bij de groentespecialist moeten zijn.

Om nog even na te genieten van deze dag, is er een aftermovie gemaakt. Deze is hieronder te bekijken. Alle programmaonderdelen van het NAGF zijn gefilmd of opgenomen en HIER terug te kijken.