AVG en digitale Nieuwsbrief ADN

AVG en digitale Nieuwsbrief ADN

29 mei 2018

AGF Detailhandel Nederland (ADN) is de vereniging voor AGF (vers) detaillisten in Nederland. Deze digitale Nieuwsbrief ontvang je omdat je lid bent van onze vereniging of omdat je je in het verleden hiervoor hebt aangemeld. Voor ons en voor het branchebelang is het belangrijk dat onze berichten de juiste mensen en/of bedrijven bereiken. Met de nieuwe privacy wetgeving die in werking is getreden hebben we met elkaar de uitdaging om ervoor te zorgen dat met informatie/gegevens vertrouwelijk wordt omgegaan. ADN heeft dat in het verleden altijd al zeer zorgvuldig gedaan en zal dat in de toekomst blijven doen.

Klik hier voor onze nieuwe privacyverklaring en disclaimer.

Toestemming

Het aan- en afmelden van de ADN Nieuwsbrief was altijd heel gemakkelijk. Met de nieuwe wetgeving mag dit niet zomaar. Dit betekent dat we een nieuw bestand gaan inrichten met e-mailadressen voor de ADN Nieuwsbrief. Overigens worden deze mailadressen nergens anders voor gebruikt. Indien wij geen verklaring van je ontvangen, zal dit de laatste ADN Nieuwsbrief zijn die je van ons ontvangt.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de AGF-branche.

Om je ook in de toekomst de ADN Nieuwsbrief te kunnen blijven toesturen hebben wij dus een schriftelijke verklaring van je nodig waarin je toestemming geeft.

Dit kun je heel eenvoudig doen door onderstaand formulier in te vullen. Met dit formulier kunnen wij je toestemming archiveren en bij controle tonen.

Ja, ik wil graag de ADN Nieuwsbrief blijven ontvangen.

Hulp met het AVG handboek

Speciaal voor ADN leden

AVG stappenplan

Een kort stappenplan met korte termijnacties om te ondernemen

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!