ADN-ledenaanbieding: desinfectiezuil voor hygiëne in je winkel

ADN-ledenaanbieding: desinfectiezuil voor hygiëne in je winkel

13 oktober 2020

De overheid neemt ingrijpende maatregelen in het gevecht tegen het coronavirus en die hebben ook op ondernemers een grote impact. Wij denken graag mee om een beschermende winkelomgeving te bieden. Voor de hygiëne in je winkel kan je een 'desinfectiezuil' met oppervlakte reiniger en handgel inzetten. ADN heeft hiervoor collectieve afspraken gemaakt met In2Value.

De prijzen zijn als volgt:

  • Desinfectiezuil in hoogglans wit (inclusief sticker): € 159,- per stuk, afname per stuk. Klik hier om de flyer van de desinfectiezuil te bekijken.
  • Oppervlakte reiniger per 500 ml: 11,- per stuk, afname per 6 stuks
  • Handgel per 500 ml: € 11,50 (momenteel), afname per 6 stuks
  • Papier per pak: € 22,50 (momenteel), afname per pak van 6 rol

Verzendkosten:

- Desinfectiezuil: € 12,50, per stuk

- Verbruiksartikelen: € 7,50 per pak

Bestellen?

Je kan de desinfectiezuil en verbruiksartikelen bestellen door te mailen naar: info@in2value.nl of te bellen naar 030 - 60 94 111. Vermeld daarbij je ADN-lidnummer, bedrijfsnaam, contactpersoon, afleveradres (en indien afwijkend het factuuradres), gewenste maat en aantal schermen.

'Klantenscherm'

Heb je interesse in een 'klantenscherm' ter bescherming van je medewerkers en je klanten tegen het coronavirus bijvoorbeeld op de toonbank bij het afrekenen? Kijk hier voor onze ADN-ledendaanbieding 'klantenscherm'.