ADN kiest nieuwe organisatiestructuur

ADN kiest nieuwe organisatiestructuur

10 februari 2021

ADN werkt sinds anderhalf jaar intensief samen met de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW). Hier hebben we het afgelopen jaar regelmatig over bericht. Sinds 1 januari van dit jaar is deze samenwerking verder geïntensiveerd en is er één gezamenlijke werkorganisatie opgericht. Vanuit deze organisatie, waarbinnen nu 16 medewerkers werkzaam zijn, worden de beide ‘labels’ ADN & VBW op de professionele manier ondersteund en begeleid. De beide verenigingen blijven dus gewoon zelfstandig met eigen Bestuur en Ledenraad. Deze wijziging in de organisatie heeft ook tot een aanpassing in de interne functies geleid, waarbij zo veel mogelijk is gekeken om de juiste mensen op de juiste plaatsen te zetten.

Managementteam

Om de organisatie aan te sturen is er een managementteam benoemd, waarbij Marco Maasse (rechts op de foto) is aangesteld als algemeen directeur en daarmee ook directeur is geworden van ADN. Overige leden van het managementteam zijn: Bram Rijkers (Commercieel Manager) en Mark Heemskerk (Manager Beleid & Communicatie). Op deze manier is een uitgebalanceerde taakverdeling gevonden om de nieuwe organisatie aan te sturen en samen met de andere, zeer gemotiveerde, collega’s ADN en VBW te voorzien van de best mogelijke ondersteuning. De afgelopen maanden hebben al uitgewezen dat de samenwerking een aanzienlijke verbreding van het aantal diensten heeft opgeleverd. Dit zal de komende tijd verder uitbreiden, waaronder een aantal nieuwe STAP trajecten.

Voorstellen

Een aantal van de nieuwe collega’s zijn de afgelopen periode al in de communicatie langsgekomen. ADN is op dit moment druk bezig om een geheel nieuwe website in te richten. Op deze website zullen alle collega’s worden voorgesteld, zodat er straks ook aan alle namen een gezicht is gekoppeld. Indien er vragen zijn omtrent het bovenstaande, aarzel dan niet en laat het ons weten. Dat kan telefonisch (0318) 440 222 of via de e-mail: info@agfdetailhandel.nl