ADN en vakmanschap

ADN en vakmanschap

26 februari 2019

ADN heeft met ingang van 2018 workshops speciaal voor groente- en fruitspecialisten en hun medewerkers, in eigen beheer. De workshops voor medewerkers zijn vorig jaar goed bezocht. De deelnemers waren na afloop enthousiast. Door dit succes en het belang voor jouw winkel om goede medewerkers met kennis van zaken in de winkel te hebben, organiseren wij ook dit jaar weer workshops voor medewerkers. Komende maand is dat de workshop ‘Smaak en beleving’. Kijk hier voor data en de locaties.

Maatwerk en scherpe tarieven
ADN ontvangt voor het verzorgen van deze activiteiten middelen vanuit het Sociaal Fonds. Iedere ondernemer betaalt aan het Sociaal Fonds jaarlijks een bijdrage. Het is dan ook niet meer dan logisch dat deze gelden ook weer zoveel mogelijk terugvloeien naar de werkvloer. Daar waar voorheen dure cursussen altijd eerst zelf door de ondernemer moesten worden voorgeschoten om vervolgens via een ingewikkelde procedure subsidie terug te kunnen krijgen, regelt ADN dit nu allemaal voor de ondernemer. Daardoor kunnen we direct al tegen scherpe tarieven allerlei workshops verzorgen en maatwerk leveren.

Workshops op maat
Niet alleen (groeps)workshops in ‘klaslokalen’, maar ook workshops op de eigen werkvloer met je eigen medewerkers, worden mogelijk. Daarnaast zullen we in samenspraak met de Studieclubs ook bekijken welke aanvullende wensen er zijn op het gebied van workshops, trainingen en/of bredere opleidingen. Deels in samenwerking met externe partijen, maar veelal met eigen mensen binnen ADN.

Goed voorbeeld doet volgen
Wijs jouw medewerkers eens op het aanbod workshops. Om het goede voorbeeld te geven, zou je als ondernemer bijvoorbeeld de eerste stap kunnen zetten en je kunnen aansluiten bij de Studieclub.

ADN biedt dus diverse mogelijkheden. Allemaal vraaggestuurd. Dus, zijn er specifieke vragen en/of wensen op dit gebied, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Er is echt heel veel mogelijk!

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via (070) 351 21 06 of mail info@agfdetailhandel.nl.

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!

ADN Workshops voor medewerkers

Bekijk het aanbod in maart